Neljä uutta tapaa käyttää meikkejäsi – katso ohjeet!

Suurin osa meikeistä on valmistettu vain tiettyä tarkoitusta varten. Lue kuitenkin vinkit, joiden avulla voit saada enemmän irti meikeistäsi.

Näitä vinkkejä ei ehkä kerrota meikkipakkausten tuoteselosteissa, mutta miksi et maksimoisi ostamasi tuotteen hyötyä?

1. Käytä huulipunaa poskipunana

Tämä on vanha keino jo aikojen takaa, mutta toimii yhä loistavasti. Hennonsävyisen huulipunan levittäminen poskipäille antaa kasvoillesi raikkaan ilmeen ja korvaa kokonaan tavallisen poskipunan. Huulipunan koostumus on tähän tarkoitukseen täydellinen – se on helppo levittää ja säilyy siistinä pitkänkin päivän.

2. Käytä käsivoidetta huulirasvana

Pitkään käytettyinä useat huulirasvat oikeastaan vain kuivattavat huuliasi. Siksi kevyt käsivoide saattaa toimia joskus huulille jopa paremmin, ja todella hoitaa ja kosteuttaa niitä. Ole kuitenkin tarkka, ettet levitä huulillesi liian vahvaa tai voimakkaasti hajustettua voidetta.

3. Käytä huulirasvaa luomivärinä

Jos haluat kuultavat ja hohtavat silmäluomet, levitä pieni määrä huulivoidetta yläluomillesi. Valitse kuitenkin mahdollisimman kevyt voide, että se ei tunnu tahmealta luomilla. Kuultavat luomet tekevät lopputuloksesta raikkaan näköisen. Muista kuitenkin, että eyelinerin kanssa tätä vinkkiä on mahdotonta yhdistää.

4. Käytä peitevoidetta huulipunana

Jokainen meistä on joskus etsinyt täydellistä nudensävyistä huulipunaa ymmärtämättä, että paras sävy löytyy omasta meikkipussistasi. Ripaus peitevoidettasi yhdistettynä esimerkiksi neutraalinsävyiseen huultenrajauskynään viimeistelee meikkisi huolettomaksi ja seksikkääksi. Käytä peitevoidetta huulilla kuitenkin todella vähän, jotta lopputulos on raikkaan näköinen.

MTV/Helmi

Lähde: Dailymakeover.com

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja