Ne eivät ole opetusvideoita! Netin kuuluisin finnien poksauttelija kertoo työstään

Dr. Pimple Popperina tunnettu tohtori paljasti erikoiset faktat ammatistaan.

Tohtori Sandra Leellä on puoli miljoonaa seuraajaa YouTubessa. Tohtori ei kuitenkaan luennoi liikunnan terveellisyydestä tai anna jumppaohjeita – hän poksauttelee finnejä!

Lee julkaisee kursailemattomia videoita siitä, kuinka hän puristaa erilaisia näppyjä, kystia ja finnejä potilaittensa ihosta. Leen tunnetumpi nimi onkin Dr. Pimple Popper, vapaasti suomennettuna siis Tohtori Finninpoksauttaja. Lee paljasti faktat ammatistaan brittien Cosmopolitan-lehdelle.

Kauniit asiat eivät ole ainoita suosikkeja Instagramissa

Kun vain muutaman sata seuraajaa omannut Lee julkaisi videon mustapäistä Instagramissa, se sai heti monia katselukertoja. Leestä ilmiö oli kiinnostava. Kun hän jakoi videon YouTubeen, se sai vielä enemmän katsojia. Loppu on historiaa!

Hänellä on suosikkifinni!

Pitkään työtään tehneen Leen mukaan mustapäät ovat kuin lumihiutaleita: niitä ei ole kahta samanlaista. Videoidessaan poksauttelua hän on itse innoissaan ja ajattelee sitä, miten innoissaan hänen faninsa tulevat videosta olemaan.

Kystan poksauttaminen haisee

Toisin kuin hänen nimestään voisi päätellä, kaikki Leen poksauttamat asiat eivät ole finnejä. Hän puhkoo myös esimerkiksi kystia, eikä tulehtuneen kystan poksauttaminen ole mukavaa. Jos kystan sisälle on päässyt bakteereja, se haisee.

– Ne voivat haista kuvottavalta, ja siksi en pidä niistä. En näytä paljoa paiseita, jotka voivat olla suosittuja poksauttelusta pitävien ihmisten keskuudessa. En tykkää tehdä niitä, varsinkin siksi, että ne voivat olla hyvin nestemäisiä ja ruiskaista päällesi. Päivä on pilalla, jos sitä menee hiuksiin, Lee kuvaa.

Jos video ei näy, katso se täällä.

Joskus ällöttää

Leen ammatti ei miellytä kaikkia, ja joskus hän kokee itsekin kuvotuksen tunnetta.

Oikeaoppinen poksauttelu on siistiä

Lee uskoo, että hänen videonsa vetoavat yleisöön, koska ne ovat kliinisiä – hänhän on lääkäri.

– Olen steriilissä ympäristössä. Ihmiset eivät ole tuskissa. Kynteni eivät ole likaiset. Uskon myös, että ympäristö on rauhallinen. Kamera ei heilu. Ei huutoa, ei taustalla haukkuvia koiria.

Poksautteluvideot ovat monen salaisuus

Noustuaan julkkikseksi Lee on tehnyt poksauttelusta hyväksyttävää: videoita ei enää tarvitse katsoa salaa ja häveten. Lee kertoo kuulleensa, että hänen videoitaan katsotaan viimeisenä illalla ennen unta, tai kesken stressaavan koeviikon.

Poksauttelu voi muuttaa elämän!

Eräällä videollaan Lee keskusteli asiakkaansa kanssa samalla, kun poisti tämän mustapäitä. Mies oli iäkäs, hän oli menettänyt vaimonsa ja joutunut taloudellisiin ongelmiin. Katsojat liikuttuivat miehen tarinasta niin, että keräsivät hänelle 12 000 dollaria.

– Mies oli tyrmistynyt. Se oli todella mukavaa ja muistorikasta, enkä voi uskoa, että kaikki tapahtui mustapäiden poistamisen vuoksi, Lee sanoo.

Jos video ei näy, katso se täällä.

Leen videot eivät ole opetusvideoita

Videoillaan Lee haluaa esitellä työtään ja sen prosesseja, ei opettaa ihmisiä poksauttelemaan finnejään. Hän muistuttaa olevansa ammattilainen, ja siksi poksuttelu näyttää videoilla petollisen helpolta.

– Kun minä teen sen, teen sen siististi, niin kivuttomasti kuin mahdollista ja teen työn loppuun asti. Jos joku tekee tätä kotona, tiedän, etteivät he saa kaikkea ulos. Monesti homma ei ole steriiliä, ja alue voisi tulehtua. On tärkeää, että ihmiset eivät poksauttele itsekseen.

Pienen finnin tai mustapään voi Leen mukaan hoitaa kotona, jos taitaa puhdistuksen ja steriiliyden.

– Jos puristat jotakin ja se ei tule ulos, lopeta. Hae ulkopuolista apua.

***

6:12

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja