NBA-supertähti ylistää estoitta Lauri Markkasta – "Tulee dominoimaan tätä liigaa"

Lauri Markkanen tykitteli huimia pisteitä harjoituksissa – vire heittokisassa petti: "Totta kai lähdin kilpailemaan voitosta" 0:46
Lauri Markkanen nautti tunnelmasta NBA-tähdistötapahtumassa – tukijoukot Suomesta kruunaavat viikonlopun: "Onhan se tärkeätä"

NBA:n supertähti Giannis Antetokounmpo ylistää vuolaasti Utah Jazzin suomalaistykki Lauri Markkasta.

Markkanen pelaa maanantain vastaisena yönä NBA:n tähdistöottelussa avausviisikossa. 25-vuotias suomalaistähti on esiintynyt tällä kaudella upeasti, mikä on poikinut huomiota myös lajin absoluuttisilta supertähdiltä.

Maailman parhaimpien koripalloilijoiden joukkoon lukeutuva Giannis Antetokounmpo antoi Markkasesta ylistäviä kommentteja NBA-tähdistöottelun alla. Kreikkalaishuippu on seurannut Markkasen otteita ilolla jo pidemmän aikaa.

– Hän yksi niistä kavereista, joiden kanssa haluat pelata. Hän osaa heittää ja ohittaa vastustajia. Hän on kova ja rakastaa pelata koripalloa. On hauska katsoa hänen pelaamistaan. Olen katsonut häntä jo vuosia ja hän vain parantaa koko ajan, Antetokounmpo hehkuttaa Deseret Newsille.

Markkasen huippuvire sai alkunsa jo syksyllä, kun hän pelasi upeasti Susijengin riveissä EM-kisoissa. Markkanen toi vahvan vireensä mukanaan myös rapakon taakse, mikä poiki upean palkinnon tähdistöottelun muodossa.

– Hän on erinomainen pelaaja. Hän on kehittynyt vuosien varrella. EM-kisoissa hän dominoi ja on pystynyt tuomaan sen myös NBA:han. Hän pelaa todella hyvin ja on auttanut joukkuettaan olemaan hyvä ja pelaamaan hyvää kautta. Hän on selvästikin All-Star, Antetokounmpo jatkaa kehujaan.

Markkanen on ollut tällä kaudella kiistatta Utahin tärkein pelaaja. Antetokounmpo povaa Markkaselle huimaa tulevaisuutta NBA-karkeloissa.

– Hänestä tulee parin seuraavan vuoden aikana yksi niistä pääjätkistä, jotka tulevat luultavasti dominoimaan tätä liigaa. On hienoa katsoa hänen pelaamistaan. Ehkä tulevaisuudessa olemme jopa joukkuetovereita, kreikkalainen supertähti vihjaa.

Lue myös:

    Uusimmat