Näyttelijätähti Tom Hardy ystävyydestään prinssi Harryn kanssa: "Harry on v**un legenda!"

Venom-elokuvan traileri 2:29

Venom-elokuvaa tähdittävä Tom Hardy hehkuttaa ystäväänsä prinssi Harrya.

VIDEO: Venom-elokuvan traileri.

Lokakuussa ilmestyvän Venom-elokuvan pääosassa nähtävä Tom Hardy on yksi prinssi Harryn tunnetuista ystävistä. Hardy ei usein puhu ystävyydestään Harryn kanssa, mutta vastasi lyhyesti Harrysta kysyttäessä Esquire-lehden haastattelussa.

Kaksikon suhdetta Hardy kuvaili erittäin yksityiseksi, mutta näyttelijällä oli jakaa kehuja keväällä naimisiin menneelle prinssille.

– Harry on v**un legenda! Hardy hehkutti lehdelle.

Dunkirk ja The Dark Knight Rises -elokuvistakin tuttu Hardy nähtiin myös paikan päällä kuninkaallisissa häissä keväällä, kun prinssi Harry ja herttuatar Meghan menivät naimisiin. Hän osoitti todellista lojaaliutta ystävälleen Harrylle ja lensi paikalle New Orleansista kesken Fonzo-elokuvan kuvausten.

Hardy ja Harry ovat olleet ystävykset lukuisien vuosien ajan. Kaksikko vieraili yhdessä Star Wars: The Last Jedi -elokuvan kuvauksissa ja parivaljakolla piti olla cameo-rooli prinssi Williamin kanssa elokuvassa, mutta kohtaus ei päätynyt lopulliseen versioon.

Kaksikko kuvattiin yhdessä myös vuoden 2016 Audi Polo Challenge -hevospoolo-ottelussa, joka järjestettiin Lontoossa. Harry on vakiovieras kyseisessä hyväntekeväisyysottelussa.

Hardy elää tällä hetkellä kiireistä elämää, hän mainostaa parhaillaan syksyllä ilmestyvää, Spider-Manin vihollisesta kertovaa Venom-elokuvaa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat