Herttuatar Meghan matkustaa tapaamaan kohuissa ryvettynyttä isäänsä – ohjeisti avustajiaan järjestämään tapaamisen

Harry ja Meghan sanoivat tahdon 1:19

Herttuatar Meghan on ohjeistanut avustajiaan ottamaan yhteyttä isäänsä Thomas Markleen.

VIDEO: Prinssi Harry ja herttuatar Meghan sanoivat "tahdon"

Herttuatar Meghan aikoo matkustaa pian kotimaahansa Yhdysvaltoihin vieraillakseen perheensä ja ystäviensä luona New Yorkissa ja Los Angelesissa. Herttuatar aikoo myös tavata isänsä Thomas Marklen, joka on ollut viimeisen kolmen kuukauden aikana jatkuvasti osa useaa kohua kommenttiensa ja tekojensa kautta. 

Meghan on henkilökohtaisesti ohjeistanut avustajiaan ottamaan yhteyttä 74-vuotiaaseen Markleen, jonka kanssa herttuatar ei ole puhunut kolmeen kuukauteen. Herttuatar on ohjeistanut avustajiaan järjestämään tapaamisen hänen ja isänsä välillä.

Kuninkaallista perhettä läheisen lähteen mukaan kasvokkain tapahtuva tapaaminen herttuattaren ja hänen isänsä välillä voisi olla se, mitä kaksikon välien korjaamiseen tarvitaan. 

– Sekä Meghan että prinssi Harry ovat olleet syvästi loukkaantuneita jatkuvista kommenteista, joita hänen isänsä on antanut sekä tavasta, jolla hän käyttäytyy. 

Thomas Markle on muutaman kuukauden aikana antanut useita haastatteluja eri medioille, joissa hän on kertonut muun muassa yksityisistä keskusteluista tyttärensä ja prinssi Harryn kanssa. 

Markle on myös kertonut uskovansa tyttärensä olevan kauhuissaan kuninkaallisista velvollisuuksistaan. Hänen mukaansa myös prinssi Harryn edesmennyt äiti, prinsessa Diana olisi halveksunut tapaa, jolla Markle on jätetty ulkopuolelle kuninkaallisesta perheestä. 

Herttuattaren isä totesi lisäksi hiljattain, että kaikille olisi parasta, mikäli hän olisi kuollut. 

– Kaikki tuntisivat sympatiaa häntä (herttuatar Meghania) kohtaan, Markle totesi hiljattain.

Palatsin henkilökunnan on kerrottu pelkäävän, että mahdollisen tapaamisen jälkeen Markle paljastaisi keskustelun yksityiskohdat medialle, kuten hän on aiemminkin tehnyt. Markle on aiemmin todennut, ettei hän aio olla hiljaa, vaikka on loukannut tytärtään muun muassa puhumalla tämän toiveista saada lapsi lähitulevaisuudessa. 

Herttuatar Meghan ja prinssi Harry menivät naimisiin 19. toukokuuta. Thomas Marklen oli tarkoitus saattaa tyttärensä alttarille, mutta häiden alla tuli ilmi, että mies oli tehnyt yhteistyötä paparazzien kanssa ja ollut mukana lavastamassa erilaisia kuvaustilanteita itsestään. Markle perui tulonsa häihin vedoten terveyssyihin. 

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat