Näyttelijälegenda Burt Reynolds on kuollut

Burt Reynolds on kuollut 0:48

Muun muassa Syvä joki- sekä Konna ja Koukku -elokuvista yhdysvaltalaisnäyttelijä Burt Reynolds on kuollut. Reynolds oli kuollessaan 82-vuotias.

Katso video aiheesta yllä.

Yhdysvaltalainen näyttelijätähti Burt Reynolds on kuollut. Asiasta uutisoivat lukuisat mediat, muun muassa Hollywood Reporter.

Reynolds oli kuollessaan 82-vuotias.

Eri lähteiden mukaan Reynolds kuoli sydänkohtaukseen floridalaisessa sairaalassa torstaiaamuna. Näyttelijän perhe oli paikalla hänen kuolinhetkellään.

Uransa 1960-luvulla aloittaneen Burt Reynoldsin tunnetuimpia elokuvia ovat Syvä joki (1972), Luunmurskaajat (1974) sekä Konna ja Koukku (1977), jonka jatko-osissa Reynolds myös näytteli.

Vuonna 1997 Reynolds saavutti uransa ainoan Oscar-ehdokkuuden roolistaan aikuisviihde-elokuvien ohjaajana Boogie Nights -elokuvassa.

Hän oli ehdolla parhaan miessivuosanäyttelijän palkinnon saajaksi, mutta palkinnon vei Robin Williams. Reynolds sai roolistaan kuitenkin Golden Globe -palkinnon.

Reynolds nähtiin valkokankaalla vielä tänä vuonna elokuvassa Shadow Fighter

Reynoldsille oli kirjoitettu rooli Quentin Tarantinon seuraavaan elokuvaan Once Upon a Time in Hollywood, joka saa ensi-iltansa ensi vuonna.

Lue myös:

    Uusimmat