Näyttelijäpariskunta Jason Momoa ja Lisa Bonet eroavat – liki 17 vuoden suhde päättyy

Unelmaparina pidetty pariskunta Jason Momoa ja Lisa Bonet ovat päätynyt eroon.

Vuodesta 2005 asti yhtä pitäneet näyttelijät Jason Momoa ja Lisa Bonet ovat eronneet.

Momoa ja Bonet tiedottivat asiasta Momoan Instagram-tilillä.

Momoa on tunnettu muun muassa tv-sarjasta Game of Thrones sekä elokuvista Aquaman, Justice League ja Dune. Bonet taas on näytellyt muun muassa The Cosby Show'ssa.

Poikkeukselliset ajat synnyttivät muutoksen perheessä

Instagramissa julkaistussa tiedotteessa todetaan, että pariskunnan perhe on tuntenut monen muun tavoin näiden poikkeuksellisten aikojen puristuksen ja muutoksen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Jaamme perheemme uutisen siitä, että tiemme eroavat avioliiton osalta. Emme jaa tätä, koska koemme sillä olevan uutisarvoa, vaan siksi, että kun jatkamme elämiämme, voimme tehdä sen kunnialla ja rehellisesti.

Momoan ja Bonetin mukaan rakkaus ei ole kadonnut minnekään, mutta muuttanut muotoaan.

Momoa hehkutti avoimesti rakastaan

Ex-pariskunta avioitui 12 yhteisen vuoden jälkeen vuonna 2017 ja heillä on kaksi yhteistä lasta: vuonna 2007 syntynyt Lola ja vuonna 2008 syntynyt Nakoa-Wolf. Momoalla on ollut läheiset välit myös Bonetin ensimmäisestä avioliitosta Lenny Kravitzin kanssa syntyneeseen Zoë Kravitziin.

Momoa on ollut koko pariskunnan historian ajan hyvin avoimesti rakastunut vaimoonsa, minkä vuoksi eroilmoitus tuli taatusti monelle yllätyksenä.

Yhteinen ystävä tutustutti Momoan ja Bonetin jazz-klubilla vuonna 2005. Momoa kertoi The Late Late Show with James Corden -ohjelman haastattelussa hänen "sisällään räjähdelleen ilotuksia" parin tavatessa ensi kerran.

Vuonna 2019 Esquirelle antamassaan haastattelussa Momoa kuvaili avioitumistaan Bonetin kanssa suureksi saavutukseksi.

– Jos joku sanoo, että jokin ei ole mahdollista, totean, että "Kuunteles, minä nain Lisa Bonetin. Kaikki on mahdollista", Momoa totesi.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja