Näyttelijälegenda Seela Sella, 84, puhuu avoimesti kuolemasta: "Luonto rapistuttaa sinua pikkuhiljaa"

Näyttelijälegenda Seela Sella, 84, puhuu avoimesti kuolemasta:"Luonto rapistuttaa sinua pikkuhiljaa" 5:46
Katso Seela Sellan haastattelu tästä!

Rakastettu näyttelijä Seela Sella kertoo MTV Uutiset Liven haastattelussa rohkeasta kohtaamisestaan kuoleman kanssa.

Legendaarinen näyttelijä Seela Sella on toiminut jo vuosien ajan juutalaisen seurakunnan vapaaehtoistyössä, jossa he valmistavat ruumiita arkkuun.

– Me pesemme ruumiit ja laitamme arkkuun nätisti. Se on ottanut kuolemanpelon pois kokonaan. Tajuat heti kun kosketat sitä, että eihän tämä ole enää ihminen. Se on kylmä ja kova kuin puuta, Sella kertoo videolla.

84-vuotias näyttelijä toivoo, että kuolemasta puhuttaisiin jopa enemmän.

– En pelkää kuolemaa. Ehkä siitä puhutaan liiankin vähän. Kuolema on ehdottomasti lähempänä kuin tämä muu eletty elämä.

Vanheneminen on Sellalle positiivinen kokemus.

– Luonto rapistuttaa sinua pikkuhiljaa positiivisella tavalla.

Tänä vuonna 85-vuotissyntymäpäiviään juhlistava näyttelijä Sella ei suunnittele eläkkeelle jäämistä. Päinvastoin. Jos hänen palonsa näyttelijäntyöhön joskus hiipuu, aikoo Sella suunnata sen jälkeen näyttelijäntyön opettajaksi.

Sella työskentelee parhaillaan Kari Paukkusen ohjauksessa Martti Joenpolven novelliin pohjautuvaa Kauan kukkineet omenapuut -esitystä, jonka olisi määrä tulla ensi-iltaan kevään aikana.

Sella myös harjoittelee ylläpitääkseen muita esityksiä, jotka keskeytettiin aiemmin koronapandemian vuoksi. 85-vuotta täyttävä teatterintekijä on saanut jo koronarokotteet. Katso videolta lisää!

Videolla näyttelijä kertoo, millaisia muutoksia hänen kehossaan on tapahtunut vanhenemisen myötä ja miten elämänasenne on muuttunut. Lisäksi hän kertoo koronarokotteestaan ja intohimosta työhönsä.

Lue myös:

    Uusimmat