Glee-kaunotar teki abortin kesken kuvausten – ei kertonut ex-puolisolleen

Naya Rivera kertoo vastoinkäymisistään pian ilmestyvässä muistelmateoksessaan.

Kuvankaunis Naya Rivera nousi kuuluisuuteen näytellessään Gleessä laulavaa teiniä. Todellisessa elämässään 29-vuotiaalle naiselle on kertynyt paljon kokemusta.

– Olen 79-vuotias vangittuna 29-vuotiaan vartaloon, hän kertoo Peoplessa.

Riveran pian ilmestyvässä muistelmateoksessa Sorry Not Sorry käy ilmi, että nainen on kamppaillut anoreksian kanssa vuosien ajan. Hänelle myös tehtiin abortti hänen näytellessään Gleessä.

– Kun olin ensimmäisen vuoden opiskelija, minusta alkoi tuntua, että tilanne, joka oli alkanut jonkinlaisena pelinä, oli mennyt liian pitkälle. Välttelin kaikkea ruokaa hinnalla millä hyvänsä, hän paljastaa.

– Jos äitini oli pakannut minulle lounasta mukaan, heitin sen roskikseen tai keksin jonkin tekosyyn, jolla antaa sen pois.

Näyttelijä kertoo Peoplelle, ettei ollut ymmärtänyt tautinsa vakavuutta ennen kuin kirjoitti siitä muistelmiinsa. Nuorena moni muu tuntui elävän samanlaisten ongelmien kanssa, eikä oma tilanne näyttänyt sen pahemmalta.

Syömishäiriön ohella Riveran rintaa painaa vuonna 2010 tehty abortti. Rivera tuli raskaaksi näyttelijä Ryan Dorseylle, josta hän oli eronnut voidakseen keskittyä uraansa.

Rivera ei kertonut tuolloin raskaudestaan Dorseylle. Hän päätti laittaa uransa kaiken edelle ja kävi tekemässä abortin vapaapäivänään.

– Oli hyvin pelottavaa kertoa kaikesta. Tämä ei sellainen asia, josta ihmiset puhuvat, mutta mielestäni heidän pitäisi. Tiedän ihmisiä, jotka lukevat tämän ja päivittelevät, että mitä hittoa. Mutta toivon, että joku saa tästä jotain irti.

Rivera päätyi lopulta avioitumaan Dorseyn kanssa vuonna 2014. Heillä on yhteinen poika, joka on 11 kuukautta vanha.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja