Näyttelijä Tommi Korpela tähdittää Viimeiset-elokuvaa – kuvaukset poikkesivat täysin normaalista: "Meillä oli käsikirjoitus, joka noin viikon jälkeen heitettiin pois"

Erikoishaastattelussa Tommi Korpela 15:45
Tommi Korpela kertoi erikoisista kuvauksista Viiden jälkeen -ohjelmassa.

Tommi Korpela kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa erikoisista kuvauksista.

Näyttelijä Tommi Korpela kuuluu Suomen suosituimpien miesnäyttelijöiden joukkoon, ja hän onkin ollut mukana kymmenissä tv-sarjoissa ja elokuvissa. Korpelalla on myös ollut lukemattomia rooleja teatterin lavoilla.

Seuraavaksi Korpela nähdään Viimeiset-elokuvassa, jonka ensi-ilta on tulevalla viikolla. Korpela esittää elokuvassa Kari-nimistä kaivoksen omistajaa, joka ei piittaa työntekijöiden hyvinvoinnista.

Korpela kertoi Viiden jälkeen -ohjelmassa, että ohjaaja Veiko Õunpuu lähestyi häntä hyvin persoonallisella ja poikkeuksellisella tavalla. Korpela myös totesi, että näyttelijöille elokuvan tekotapa poikkesi valtavasti normaalista.

– Usein emme tienneet, mitä aloimme kuvaamaan. Me vain aloimme kuvaamaan. Se varmasti pohjautuu hänen kuvataiteilijataustaansa.

– Se oli kiehtovaa sen alkusokin jälkeen, kun näyttelijänä heittäytyi täysin improvisaation maailmaan. Meillä oli käsikirjoitus, joka noin viikon jälkeen heitettiin pois. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun kuuleman mukaan hänellä oli käsikirjoitus. Hänellä oli vain ideoita päässä, Korpela sanoo.

Korpelan hahmo pystyi heittäytymään erilaisiin tilanteisiin. Pisimmät kuvaussessiot kestivät jopa kuusi tuntia.

– Parhaimmillaan unohtui, että me edes kuvaamme. Ei tiennyt, milloin kamera käy ja missä se milloinkin oli. Se oli erikoista tutkimusretkeilyä elokuvamaailmassa.

Katso koko haastattelu videolta.

Lue myös:

    Uusimmat