Näyttelijä Timo Lavikainen avautuu talousahdingostaan – projektit siirtyneet koronakriisin vuoksi: "Säästöpossusta on kaivettu rahaa"

2:10
Putous-tähti Timo Lavikaisen lapsille isä on jo tuttu näky televisiossa

Näyttelijä Timo Lavikaiselta korona vei työt monen muun esiintyvän taitelijan tapaan.

Putouksesta tuttu näyttelijä Timo Lavikainen on mukana Nelosen Farmi-ohjelman kilpailijana. Lavikainen kertoi kaivanneensa perhettään tosi-tv-ohjelman kuvausten aikana, sillä kilpailijoilta otettiin kaikki yhteydenpitovälineet pois.

Lavikaisella on kaksi tytärtä edellisestä suhteesta, ja nykyisen kumppaninsa kanssa hänellä on 3- ja 1-vuotiaat lapset.

– Olin tehnyt itsestäni mielikuvissa täysin korvaamattoman, joten mietin, miten he pärjäävät kotona. He olivat pärjänneet loistavasti. Nostan vaimolleni hattua, että jaksoi olla lasten kanssa, mies kertoo.

Lavikainen kertoo koronavuoden rokottaneen hänen talouttaan. Näyttelijäntyön projektit ovat siirtyneet syksyyn ja mies on joutunut turvautumaan säästöihin.

– Elelee sen mukaan, mitä rahaa on. Pikkuhommia on ollut, ja olen käynyt tekemässä jotain rooleja siellä ja täällä. Säästöpossusta on kaivettu rahaa. Ei ole vielä tarvinnut harkita, että lähtisikö aikuisten töihin. Menen sitten, kun on pakko.

"Ei ole vieras ajatus mennä töihin"

Lavikainen on tottunut tekemään töitä monipuolisesti, kaikenlaiset ”hanttihommat” kelpaavat.

– Kun on elämänsä aikana ollut postilla, raksalla ja rengasmiehenä, ei ole vieras ajatus mennä töihin. Tähän asti on pärjätty, mutta isoimpia hankintoja joutuu miettimään.

Mies nähdään myös Nelosen Farmi-ohjelman uudella kaudella kilpailijana.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja