Näyttelijä Pete Lattu kertaa roolihahmonsa kommellukset vuosien varrelta – muistatko vielä, että Kallella oli suhde myös naiseen?

Näyttelijä Pete Lattu kertaa roolihahmonsa kommellukset vuosien varrelta – muistatko vielä, että Kallella oli suhde myös naiseen? 8:47
Katso videolta Pete Latun hauska hahmokertaus!

Näyttelijä Pete Lattu kertaa Salkkarit-hahmonsa elämäkerran tähän päivään asti. Muistatko vielä, että Kallella oli aikoinaan suhde naiseenkin? 

Pete Latun näyttelemä Kalle Laitela on ollut mukana Salatut elämät -sarjassa alusta asti. Vuonna 2001 Lattu piti taukoa sarjasta, mutta palasi Kallen rooliin kymmenen vuoden jälkeen kauden 2011–2012 päätösjaksossa.

Kallen homoseksuaalisuus tuli sarjassa ilmi jo alkuvaiheessa, mutta hän on kerran rakastunut myös naiseen. 

Kalle Laitelan ja Katariina Mäkelän (Jasmin Hamid) seurustelu tuli aikoinaan yllätyksenä katsojille. Kalle on homoseksuaali ja oli ollut sinut seksuaalisen identiteettinsä kanssa jo kauan ennen hänen ja Katariinan suhdetta.

Katariina sai Kallen hetkeksi epäilemään, pystyisiköhän sittenkin olemaan kiinnostunut myös naisista. Katariina huomasi kuitenkin pian, ettei Kalle ei pystynyt olemaan täysillä mukana suhteessa naisen kanssa. Kalle ja Katariina erosivat, mutta pysyivät ystävinä.

Katso videolta Pete Latun hauska hahmokertaus!

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat