Näyttelijä Michael Douglas jakoi herttaisen perhekuvan lomamatkalta – luullaan usein lastensa isoisäksi

Michael Douglas ja Catherine Zeta-Jones ovat lomailemassa Karibialla perheensä kanssa.

Näyttelijäpariskunta Michael Douglas, 77, ja Catherine Zeta-Jones, 52, ovat parhaillaan lomailemassa Dominikaanisessa tasavallassa lastensa Caryn, 18, ja Dylanin, 21, kanssa.

Douglas jakoi lomalta vaimonsa ottaman otoksen Instagramiin, jossa poseeraa vehreässä maisemassa kädet lastensa ympärillä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pariskunnan lasten on sanottu näyttävän erityisesti äidiltään, mutta someseuraajat huomasivat yhtäläisyyksiä myös Douglasin kanssa. 

– Heillä on kummallakin hymysi! eräs seuraaja kommentoi.

Ikänsä puolesta Douglas voisi olla periaatteessa myös lastensa isoisä, miksi hänet ajoittain sekoitetaankin.

"On hieman rankkaa..."

Michael Douglas on yksi Hollywoodin tunnetuimmista näyttelijöistä, mutta silti tytär Careyta luullaan ajoittain hänen lapsenlapsekseen.

Douglas kertoi The Kelly Clarkson Show:n haastattelussa, hieman nolostakin hetkestä tyttären valmistujaisissa viime vuonna.

– On hieman rankkaa, kun astelet ovista ulos ja muut vanhemmat sanovat, "Onnittelut, olet varmasti todella ylpeä lapsenlapsestasi, Douglas kertoo.

Douglas ei ottanut tilannetta kuitenkaan henkilökohtaisesti, sillä muut vanhemmat yrittivät varmasti olla vain mukavia. 

Douglas paljasti samaisessa haastattelussa olevansa Zeta-Jonesin kanssa jo huolissaan lastensa muuttamisesta pois kotoa. 

– Se on pelottavaa. Se todella on. Katsomme toisiamme ja toteamme, "Nyt jäljellä ovat vain me kaksi rakas", Douglas selittää.

Douglas ja Zeta-Jones ovat olleet naimisissa 20 vuotta. Pariskunnan yhteisten lasten lisäksi Douglasilla on myös poika ensimmäisestä avioliitostaan.

Lähyde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat