Catherine Zeta-Jonesin lapset haaveilevat näyttelijän urasta – isä joutui kantamaan leimaa Hollywoodissa ja varoittaa nyt jälkikasvuaan

Catherine Zeta-Jonesin aviomies, näyttelijä Michael Douglas, 76, on joutunut kantamaan leimaa urallaan. 

51-vuotias Oscar-voittaja Catherine Zeta-Jones kertoi Drew Barrymorelle haastattelussa, että hänen 18-vuotias tyttären Carys Zeta Douglas haluaa näyttelijäksi. Äidin mukaan tyttäreltä löytyy lahjakkuutta myös historiassa ja politiikassa, mutta hänen intohimonaan on olla kameran edessä.

Tyttären isä Michael Douglas on varoitellut, että jos Carys halajaa Hollywoodiin, häntä tullaan mitä luultavimmin kutsumaan aina heidän tyttärekseen. Myös Douglas on näyttelijä.

Tytär ei ole ainoa, joka haluaa seurata vanhempiensa jalanjäljissä. Myös heidän 20-vuotias poika DylanMichael Douglas on kiinnostunut näyttelijän urasta.

– He eivät ole tehneet vielä mitään ammatillisesti, mutta heillä suuri olisi halu näyttelemisen suhteen.

Michael Douglas on joutunut kantamaan leimaa myös urallaan, sillä hänen isänsä on maailmankuulu näyttelijä-ohjaaja-kirjailija Kirk Douglas.

Zeta-Jones toteaakin Barrymorelle haastattelussa, että leimaa kantavat joutuvat tekemään usein suuren työn, jotta heidät otettaisiin vakavasti.

– Michael on kertonut heille kokemuksiaan. Silloin pitää todistella paljon. Olemme yrittäneet jopa pelotella heitä tällä tavoin, mutta he ovat silti sitä mieltä, että haluavat kaikesta huolimatta näyttelijäksi.

– Minulla on ollut upea elämä näyttelijänä. Jos he saavat puolet siitä ilosta, niin se on hyvä. Tärkeintä minulle on, että lapseni ovat onnellisia ja terveitä, kaikki muu tulee bonuksena, Zeta-Jones toteaa haastattelussa.

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja