Näyttelijä Kari Hietalahti, 56, treenasi itsensä huippukuntoon roolia varten: "Olen paremmassa kunnossa, kun pitkään aikaan"

7:11
Rikospaikka kävi tutustumassa Roban kuvauksiin Helsingin keskustassa.

Suosikkinäyttelijä Kari Hietalahti, 56, tähdittää C Moren Roba-sarjaa.

Kultaisella Venlalla palkitun draamasuosikin Roban uusi kausi alkaa C Moressa toukokuussa. Ohjelmassa nähdään jälleen tähtinäyttelijä Kari Hietalahti, joka kertoo treenanneensa paljon poliisin roolia varten.

Myös koronavuosi pisti miehen erityisen paljon liikkumaan.  

– Kävin salilla. Kyllä se rooli vaatii sen. Olen paremmassa kunnossa, kun pitkään aikaan. Voi sanoa, että olen elämäni kunnossa. Oli myös hyötyä koronasta. Hiihdin paljon, mies kertoo.

Roba nousee tulevan viidennen tuotantokautensa myötä Suomen pitkäkestoisimmaksi poliisisarjaksi. Ohjelman suosion takana on Hietasen mukaan loistava käsikirjoitus.

– Siinä pitää olla hyvä käsikirjoitus. Itse tykkään sen takia, koska se on niin realistinen. Käsitellään myös pieniä ja isoja asioita. Oikeita ihmisiä, joilla on myös elämä työn ulkopuolella.

Uudella kaudella Hietasen esittämä poliisi Arto joutuu kovan paikan eteen.

– Ensimmäisestä kohtauksesta näkee, että Arto joutuu poliisiuransa vaikeimpaan paikkaa. Hän toimii tilanteessa omasta mielestään oikein, mutta se onkin muiden mielestä väärä.

Hietalahti odottaa jo kalastusreissuja Norjaan

56-vuotias mies kertoo saavansa koronarokotuksen, jonka myötä hän haaveilee rakkaan harrastuksen perhokalastuksen pariin pääsemisestä.

– Saan tänään rokotukset. Ehkä tämä avaa nyt jotain. Kesällä sitten toisen rokotuksen. Voisin käydä vaikka Norjassa kalastamassa.

Hietasen kalastusporukkaan kuuluu paljon erilaista väkeä. Mukana on myös julkisuudesta tuttuja henkilöitä, kuten näyttelijät Tommi Korpela, sekä Jasper Pääkkönen. Myös ohjaaja Aleksi Salmenperä on miesten perhokalastusreissuilla.  

– On ne mukavia reissuja. Tärkeää, että porukka on hyvä, kalojen saaminen ei ole aina se juttu. Luonnossa oleminen on tosi tärkeää ja juuri se kaveriporukka.

Roban 5. kausi C More -suoratoistopalvelussa to 13.5. alkaen. Ensimmäisellä viikolla sarjasta julkaistaan kaksi jaksoa ja sen jälkeen jakso viikossa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja