Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Näyttelijä joutui hyvästelemään Salkkarit-hahmonsa traagisesti: "Sillä tavalla voi käydä periaatteessa ihan kenelle tahansa"

1:09

Yksi hahmoista poistuu Salatuista elämistä suuren tragedian saattelemana. Varo juonipaljastuksia!

Salatut elämät-näyttelijä Celin El Azizinmatka suosikkisarjassa tulee päätökseensä, kun hänen hahmonsa Victoria Saari menehtyy traagisella tavalla. El Azizi kertoo, että Victorian hyvästeleminen oli näyttelijällekin raskas paikka. Hahmo poistuu sarjasta menehdyttyään auto-onnettomuuden seurauksena.

– Jos miettii tätä tapaa millä hän kuolee, niin sillä tavalla voi käydä periaatteessa ihan kenelle tahansa. Siinä on sellainen opetus kyllä, että pitäisi katsoa aina, kun tietä lähtee ylittämään, ettei sieltä sitten niitä autoja tule.

El Azizi aloitti Salkkarit-uransa keväällä 2019. Salkkarit oli El Azizille ensimmäinen virallinen näyttelijäntyö ja nainen kertoo, että sarjan myötä hänen palonsa näyttelemistä kohtaan kasvoi entisestään. Hän toivoo työllistyvänsä alalle ja etsii tällä hetkellä uusia rooleja. Lisäksi El Azizi on hakenut opiskelemaan Teatterikorkeakouluun, sillä alan opinnot kiinnostavat myös suuresti.

El Azizi kertoo jäävänsä kaipaamaan Salkkareista eniten viikoittaista näyttelemistä, jonka sarja hänelle mahdollisti. Lisäksi työkavereita on nyt jo tullut ikävä.

– Siellä oli aina tosi kiva ryhmähenki ja oli tervetullut fiilis. Mutta onneksi pystyin saamaan sieltä ystäviä.

– Olen ihmisenä semmoinen, että uskon, kun toinen ovi sulkeutuu, niin toinen aukeaa.

Salatut elämät toimi monella tapaa merkittävänä kouluna El Azizille. Näyttelijä kertoo, että sarjan myötä hän muun muassa oppi nopean työskentelytavan sekä pääsi haastamaan itsensä kohtauksissa, joissa oli mukana vahvoja tunnelatauksia.

Yksi El Azizin lempikohtauksista olikin muun muassa tilanne, jossa hän pääsi ensimmäistä kertaa tulkitsemaan vahvoja tunteita Victoriana.

– Se oli kohtaus, jossa Victoria on huoneessaan ja ottaa pöytälaatikostaan tämän salaperäisen korun ja sitten hän romahtaa tämä koru kädessään ja alkaa itkeä. Mua jännitti tosi paljon, että onnistunko semmoisessa suuressa tunnelatauksessa, El Azizi muistelee.

– Mutta sitten lopulta, kun siinä onnistui, niin se oli tosi kiva fiilis, siitä tuli tosi onnistunut olo ja se jäi vahvasti mieleen.

Lisäksi kohtaukset, joissa El Azizi todella hyvästeli hahmonsa Victorian tämän kuollessa, olivat täynnä vahvoja tunteita.

– Siellä oli ihan koko työryhmää myöten semmoinen tunnelma, että tämä on nyt sitten Celinin viimeinen päivä.

El Azizi haluaa kiittää kaikkia fanejaan viesteistä sekä tsempeistä, joita hän on Salkkarit-matkansa varrella saanut. Lisäksi hän toteaa, että hänen uraansa näyttelijänä voi jatkossa seurata muun muassa sosiaalisen median kautta.

– Haluaisin myös toivottaa kaikille hyvää kevättä ja muistuttaa, että varokaa autoja, ettei käy huonosti.

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja