Näyttelijä Eija Vilpas jää eläkkeelle – yllätettiin suorassa lähetyksessä kauniilla eleellä: "Alan itkemään"

Eija Vilpas yllätettiin suorassa lähetyksessä: "Alan itkemään" 2:34
Katso videolta: näin Eija Vilpas yllätettiin suorassa lähetyksessä

Näyttelijä Eija Vilpas jää tulevan kevään aikana eläkkeelle Helsingin kaupunginteatterista.

Näytttelijä Eija Vilpas ilmoitti lauantaina 25. helmikuuta Huomenta Suomi -ohjelman sohvilla, että hän on jäämässä eläkkeelle Helsingin kaupunginteatterista noin 36 työvuoden jälkeen tulevan kevään aikana. Vilpas yllätettiin suorassa lähetyksessä juontaja Lorenz Backmanin toimesta, joka kiikutti näyttelijälle kukkakimpun.

Työt eivät ole Vilppaan mukaan kuitenkaan täysin loppumassa, vaan hän suunnittelee tekevänsä yhä töitä freelancerina.

– Kesäksi on töitä ja syksyksikin vähän sovittu pientä hommaa.

– En työntekoa lopeta, mutta tällaisesta vakituisesta, säännöllisestä työnantajan palveluksesta, missä olen näin kauan ollut, niin siitä jään nyt pois.

Tulevana kesänä 66 vuotta täyttävä Vilpas kertoo kokevansa, että nyt on oikea aika siirtyä eteenpäin Helsingin kaupunginteatterista. Hän toteaa myös olevansa hyvin onnellinen siitä, että on saanut tehdä siellä pitkän työuran.

– Olen hiki päässä säästänyt sitä eläkettä, niin nyt voi siitä nauttia. Ja minulla on pieni lapsenlapsi, haluan hänen kanssaan viettää aikaa ja sitten muutenkin vähän vapaammin elää.

Myöhemmin lähetyksessä Vilpas yllätettin toistamiseen, kun hän sai nähdä kollegoidensa Heidi Heralan ja Aino Sepon koskettavat videoterveiset. 

– Alan itkemään, Vilpas totesi herkistyneenä.

Katso yllä olevalta videolta, millaisin tunnelmin Eija Vilpas on jättämässä työnsä Helsingin kaupunginteatterissa ja millaiset terveiset kollegat hänelle lähettivät. Alla olevalla videolla Eija Vilppaan haastattelu kokonaisuudessaan.

Vieraana monien roolien nainen Eija Vilpas 17:21
Katso koko haastattelu: Vieraana monien roolien nainen Eija Vilpas

Lue myös:

    Uusimmat