Näyttelijä Anne Hathaway on ollut raitis jo viisi vuotta: "Tuntuu virstanpylväältä"

Näyttelijä Anne Hathawayn yksi syy jättää alkoholi on hänen poikansa. 

Näyttelijä Anne Hathaway, 41, kertoo olleensa raitis jo useiden vuosien ajan. 

– En yleensä puhu siitä, mutta olen ollut yli viisi vuotta raittiina. Se tuntuu minusta virstanpylväältä, hän kertoi The New York Timesille 27. huhtikuuta julkaistussa haastattelussa.

Hathaway kertoi Vanity Fairille maaliskuussa raittiutensa taustoista. 

– Tiesin syvällä sisimmässäni, ettei se ollut minua varten. Ja tuntui vain niin äärimmäiseltä sanoa, ettei juo yhtään. Jos olet allerginen jollekin tai reagoit anafylaktisesti johonkin, et väitä vastaan. Joten lakkasin kiistelemästä sen kanssa. Henkilökohtainen kokemukseni on, että kaikki on paremmin. Minulle se oli kuin rypevää polttoainetta. Enkä minä pidä rypemisestä, Hathaway kertoi.

Ennen kaikkea äidiksi tuleminen pojille Jonathanille, 8, ja Jackille, 4, toimi Hathawaylle inspiraationa juomisen lopettamiselle. Poikien isä on hänen aviomiehensä Adam Shulman.

Vuonna 2019 Hathaway päätti luopua alkoholista siihen asti, kunnes hänen poikansa Jonathan kasvaisi ja muuttaisi pois kotoa, koska hän huomasi alkoholin juomisen vaikuttavan hänen kykyynsä olla läsnä pojalle. 

– Hän on tulossa siihen ikään, että hän todella tarvitsee minua koko ajan, hän sanoi tuolloin Ellen DeGeneresille  ja totesi, että häntä tarvittiin eniten aamuisin, eikä hän halunnut ottaa riskiä krapulasta.

Hathawayn on voinut nähdä muun muassa elokuvissa Prinsessapäiväkirjat (2001) ja Paholainen pukeutuu Pradaan (2006).

Lähde: E News

Lue myös:

    Uusimmat