Näyttelijä Aku Hirviniemi Odotus-elokuvan eroottisista kohtauksia: "Minusta tuntuu, että niistä tuli aika hyvät"

3:42
Aku Hirviniemi avoimena eroottisista kohtauksista.

Näyttelijä Aku Hirviniemi nähdään Odotus-elokuvassa yhdessä pääroolissa.

Ohjaaja Aku Louhimiehen Odotus-elokuvan kutsuvieras ensi-iltaa juhlittiin keskiviikkona Helsingin Lasipalatsissa. Paikalla oli runsas kattaus tähtiloistetta. Elokuvan yhtenä päätähtenä nähdään koomikkona tuttu Aku Hirviniemi, joka nähdään Inka Kallénin näyttelemän Ellin puolisona.

– Olen näitä vakavampiakin juttuja tehnyt silloin tällöin. En tiedä onko kukaan katsonut. Tykkään tehdä näyttelijän töitä monipuolisesti. Toivottavasti tämän elokuvan jälkeenkin saa tehdä monen kirjavasti ja toteuttaa itseään tässä ammatissa laajasti, Hirviniemi kertoo.

Miehen mukaan erotiikka on yksi elokuvan teemoista. Elokuvasta julkaistun trailerin perusteella voi päätellä, että elokuvassa nähdään seksi – ja alastonkohtauksia.

– Se on aina tosi jännittävää. Tällaiselle ujolle ihmisille kuten minä, niin kyllä siihen joutuu psyykkaamaan itsensä, kun on perusluonteeltaan epävarma ihminen ja kaikki tuijottavat lopputulosta valkokankaalla.

– Turvallisessa ympäristössä ja jos on hyvä kommunikaatio, kun meillä oli ohjaajan ja Inkan kanssa. Minusta tuntuu, että niistä tuli aika hyvät.

– Tällainen eroottinen kohtaus tai seksikohtaus on silloin hyvä jos katsoja uskoo sen, että se on totta vaikka elokuva onkin illuusiota kaikilta osin, niin silloinhan me ollaan onnistuttu.

Odotus-elokuva saa Suomen ensi-iltansa 1. huhtikuuta. Draamaelokuvan keskiössä ovat rehellisyys, rakkaus sekä naisen seksuaalisuus. Ohjauksesta vastaa Aku Louhimies, joka on myös käsikirjoittanut elokuvan yhdessä elokuvan pääosanesittäjän, Inka Kallénin kanssa. Muissa rooleissa nähdään Andrei Alén, Aku Hirviniemi ja Adeliina Arajuuri.

Katso koko haastattelu ylhäällä olevalta videolta! Katso myös Odotus-elokuvan traileri:

1:33

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja