Näyttelijä Inka Kallén kommentoi rohkeaa Odotus-elokuvan rooliaan: "Rakastin joka ikistä kuvauspäivää ja kuvaushetkeä"

8:24
Inka Kallén ja Aku Louhimies kommentoivat Odotus-elokuvan seksiteemaa

Ohjaaja Aku Louhimies ja näyttelijä Inka Kallén kommentoivat Odotus-elokuvan seksuaalista teemaa Uutisaamussa.

Ohjaaja Aku Louhimiehen  Odotus-elokuva saa ensi-iltansa tänään. Näyttelijä Inka Kallén on käsikirjoittanut elokuvan yhdessä Louhimiehen kanssa. Elokuvan yhtenä keskeisenä teemana kulkee naisen seksuaalisuus.

– Minulle tämän elokuvan ydin on rehellisyys itseään kohtaan ja yksi tapa tarkastella sitä on seksuaalisuus. Olen nimenomaan halunnut tuoda seksuaalisuuden avoimesti esille, koska minun kokemukseni on se, että naisten seksuaalisuutta nähdään hyvin harvoin elokuvien keskiössä, vaikka se on todella kaunis ja luonnollinen osa meidän ihmisyyttämme, Kallén kommentoi.

Näyttelijä antaa itsestään elokuvassa paljon. Kokiko Kallén olevansa elokuvassa liian aukinainen ja avoin?

– Sitä minä just halusinkin olla. Minulla on tosi turvallinen olo minussa itsessäni. Koin, että halusin olla omassa työssäni näyttelijänä entistä enemmän läsnä siinä roolityössä. Rakastin joka ikistä kuvauspäivää ja kuvaushetkeä. Koin, että sain siitä itse paljon ja opin omasta näyttelijäntyöstä.

Elokuvaa kuvattiin pienellä porukalla Turun saaristossa. Elokuvan pääroolissa nähdään näyttelijä Inka Kallén. Muissa rooleissa nähdään Andrei Alén, Aku Hirviniemi ja Adeliina Arajuuri.

Katso koko haastattelu videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja