Näyttävä aloitus semifinaalille – Jussi Rainio tulkitsi legendaarisen animaatioelokuvan kappaleen: "Hieno uskottavuuskysymys, kun turkulainen poplaulaja esittää laulavaa kynttelikköä"

Jussi Rainio esitti yllättävän version Kaunotar ja hirviö -elokuvan kappaleesta Vieraamme. 

Tähdet, tähdet -ohjelmassa on edetty jännittävään semifinaaliin asti, ja jäljellä on enää kolme tähtiartistia. Muusikot ovat päässeet näyttämään jotain täysin uutta itsestään kuluneella kaudella erilaisten teemojen kautta. Tällä kertaa teemana on showtime. 

Jussi Rainio sai kunnian aloittaa jännittävän semifinaalin. Artisti esitti legendaarisesta Kaunotar ja hirviö -elokuvasta tutun Vieraamme-kappaleen. Rainion esitys oli musikaalista iloittelua parhaimmillaan

Tuomarit olivat menevästä laulu- ja tanssiesityksestä haltioissaan. Kolmikko oli myös vaihtanut paikkoja keskenään, joten tällä kertaa Ismo Heikkilä aloitti palautteenannon. 

– Ihan loistava aloitusnumero. Vieraamme tulivat hyvälle tuulelle, Heikkilä totesi. 

– Tämä on hieno uskottavuuskysymys, kun turkulainen poplaulaja esittää laulavaa kynttelikköä, Heikkilä vitsaili perään. 

Maria Veitola ja Juhani Merimaa jatkoivat Rainion esityksen ylistämistä. 

– Mä ajattelen, että kun ei ota itseänsä liian vakavasti tässä elämässä ja kaikissa meidän ammateissa ja on silti kaikki ne vaadittavat taidot, niin parhaimmillaan tällaisessa höpsössä esityksessä voi onnistua, ja sinä teit sen, Veitola hehkutti. 

– Tämä sun kasvutarina tämän ohjelman aikana on musta ollut uskomaton, Merimaa summasi. 


Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat