Natalie ei päässyt treenivaatteissaan lentokentän business loungeen, aviomies pääsi – syrjintäväitteet jakoivat mielipiteet somessa: "Säännöt ovat sääntöjä"

0:46
Tämä lentoemäntä hauskuutti matkustajia piiloutumalla käsimatkatavarahyllylle.

Nainen syyttää lentoyhtiötä sukupuolisyrjinnästä, koska ei päässyt business-luokkaan asunsa vuoksi. Hänen miestään eivät kuitenkaan samat säännöt tuntuneet koskevan.

Entinen WWE-painitähti, nykyinen fitnessmalli Natalie Marie Coyle on avautunut Twitterissä saamastaan kohtelusta Qantas-lentoyhtiön toimesta. Natalien mukaan hän yritti päästä Qantas Airwaysin business loungeen Australiassa sijaitsevalla Melbournen lentokentällä, mutta häntä ei päästetty sinne, kertoo muun muassa Yahoo.

Vaikka Natalie oli ostanut business-luokan lipun lennolleen, loungeen hänellä ei ollut mitään asiaa. Nainen kertoo syyn piilleen treenivaatteissaan, jotka eivät kelvanneet business-luokan lounge-tiloihin.

– Bisnekseni on fitness ja aktiivinen elämäntyyli. Qantas haluaisi naisensa mieluummin mekoissa, Natalie tilittää.

"Aviomiehelläni ei ollut mitään ongelmaa"

"Salivaatteet päästä varpaisiin" on kuitenkin ehdottomasti kielletty Qantasin Australian lentokenttien lounge-tiloissa, kerrotaan lentoyhtiön nettisivuillakin. Natalie kuitenkin tarkensi myöhemmässä twiitissään, ettei hänen ongelmansa ollut yhtiön vaatteisiin liittyvissä ohjeistuksissa, jotka hän kertoo hyväksyvänsä. Sen sijaan nainen ihmettelee, mikseivät ohjeistukset päde myös miehiin.

– Aviomiehelläni ei ollut mitään ongelmaa näin pukeutuneena, kun minut potkittiin pois nämä ylläni, Natalie twiittasi ja julkaisi vertailukuvat itsestään ja shortseihin ja t-paitaan pukeutuneesta aviomiehestään.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Mielipiteet jakautuivat

Nataliella on Twitterissä yli 940 000 seuraajaa, joista moni otti kantaa tapaukseen. Siinä missä toiset olivat Natalien tavoin tyrmistyneitä Qantasin toiminnasta, toiset huomauttivat, että naisen ja hänen aviomiehensä asuissa oli kuin olikin vissi ero.

– Se, mitä aviomiehelläsi on yllään, on täysin hyväksyttävää kuumana päivänä Australiassa t-paitana ja shortseina, kun valitettavasti se, mitä sinulla on ylläsi, on selvästi saliasu. Näemme asiat eri tavalla täällä, en ole samaa tai eri mieltä, ymmärrän vain, mitä Qantas ajaa takaa, kommentoi Zane McGrath.

– Luulen, että ongelma oli ORANSSISSA treeniasussa, ollakseni rehellinen, kuittasi eräs kommentoija.

– Vaikuttaisi siltä, että haet riitaa. Säännöt ovat sääntöjä, totesi yksi kommentoijista.

– Aviomiehesi asu ei ole välttämättä saliasu, siinä missä sinun selvästi on, kommentoi Simone Bailey.

– Olen iloinen, että he kielsivät pääsyn sinulta. Olen kyllästynyt naisiin, jotka ajattelevat, että trikoot ovat hyväksyttäviä kodin tai kuntosalin ulkopuolella, jyrähti eräs lentoyhtiön puolelle asettunut twiittaaja.

"Teiltä molemmilta olisi pitänyt kieltää pääsy"

Monen kommentoijan mielestä Natalien asu olisi ollut täysin hyväksyttävissä. Moni oli kuitenkin sitä mieltä, että pääsy olisi pitänyt kieltää kummaltakin.

– Olen täysin samaa mieltä. Teiltä molemmilta olisi pitänyt kieltää pääsy asuohjeistuksen noudattamatta jättämisestä, ei vain toiselta teistä, arvioi Don Chaput.

– Tämä on silkkaa epätasa-arvoa, totesi Jess-niminen käyttäjä.

– Häneltäkin olisi pitänyt estää pääsy. Heidän asuohjeistuksensa on aika paljon tiukempi kuin normaalisti, kommentoi puolestaan Lisa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja