Mainos

Naritan kentälle heitettiin kranaatteja

Tokion lähellä sijaitsevalla Naritan kansainvälisellä lentokentällä räjähti varhain tiistaina Suomen aikaa kolme kranaattia. Yksi lentokentän työntekijä loukkaantui lievästi räjähdyksissä, kertoi paikallinen poliisi tiistaina.

Kranaatit heitettiin kentän rahtiterminaalin lähellä sijaitsevalle pysäköintialueelle läheisen hotellin parkkipaikalta. Iskun jälkeen kenttä suljettiin tunniksi. Viranomaisten mukaan kukaan ei ole ilmoittautunut iskun tekijäksi.

Lentokenttäpoliisin edustajan mukaan iskuun ovat saattaneet syyllistyä äärivasemmistolaiset ryhmät, jotka haluavat häiritä olympialaisia. Aiemmin lentokentälle ovat tehneet iskuja kentän laajentamista vastustaneet ryhmät.

Useimmat urheilijat ja kansainväliset vieraat saapuvat Naganon olympialaisiin juuri Naritan lentokentän kautta ja olympialaisten turvatoimia olikin tiistaina tiukennettu.
-Olemme puun ja kuoren välissä - toisaalta turvajärjestelyt on pidettävä tiukkoina ja samalla yritettävä välttää liikenneruuhkien syntymistä,sanoi Naganon poliisin edustaja Masayuki Muramatsu, joka toivoi ihmisten ymmärtävän, että turvallisuus on tärkeämpää kuin liikenteen sujuvuus.
(STT-DPA-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.