Nanna Karalahti avoimena arjestaan: "En ole ikinä eläessäni tehnyt näin paljon töitä kuin kahden lapsen äitinä"

Bloggaaja ja yrittäjä Nanna Karalahti saapui tukemaan ystäväänsä ja liikekumppaniaan Martina Aitolehteä tämän uuden urheiluvaatemalliston lanseeraustilaisuuteen.

Kahden lapsen äidillä, Nanna Karalahdella, on kädet täynnä hommia lastensa ja omien yrityksiensä kanssa. Karalahden monipuoliseen yrittäjyyteen kuuluu muun muassa nettitreenivalmennusta, terveyskahvila, sekä liikuntapäiväkoti.

– Teen myös omaa somea, mutta se on sivutyö. Teen hirveästi kaikkea. En ole ikinä eläessäni tehnyt näin paljon töitä kuin kahden lapsen äitinä, Karalahti kertoo.

"Hän on oikeasti todella hyvä ja luotettava ystävä"

Nainen myös vetää urheiluvalmennuksia ystävänsä Martina Aitolehden kanssa, jota hän saapui tukemaan tämän Yvette X Martina -malliston lanseeraustilaisuuteen 15. kesäkuuta. Karalahti kuvailee hänen ja Aitolehden ystävyyttä.

– Lähdimme tekemään ensin bisnestä ja ystävyys tuli sen jälkeen. Ystävänä hän on aina valmis auttamaan. Kannustaa ja tukee. Hän on oikeasti todella hyvä ja luotettava ystävä.

Karalahdella on kaksi lasta puolisonsa ex-jääkiekkoilijaJere Karalahdenkanssa. Nuorimmainen Alexia on vasta 10 kuukauden ikäinen. Jax-poika on jo parivuotias.

 

Lue myös:

    Uusimmat