Vältä nämä tyylivirheet – Poimi helpot vinkit!

Pieleen mennyt vaatevalinta tuo pahimmillaan esiin vartalon epäedullisia puolia. Ryhdistä ilmeesi ja virkistä vaatekaappiasi yksinkertaisilla konsteilla. 

1. Jätä miestenvaatteet miehille

Housupuvut, kauluspaidat, hupparit sekä isot T-paidat voivat näyttää hyvältä naisella, mikäli ne ovat naisvartalolle leikatut ja räätälöidyt. Usein miehille tehtyjen vaatteiden käyttö voi olla huono idea, sillä harvemmin miehen vartalolle leikattu pukine imartelee naisen muotoja.

2. Skippaa sekunda

Huonosti suunniteltuja ja välttävän laatuisia vaatteita löytyy melkein jokaisesta halpahallista – ole siis varuillasi. Älä haksahda näihin ostoksiin, sillä vaate, joka ei istu, ei useinkaan tee oikeutta parhaille puolillesi.

3. Tarkista kokosi

Vaikka vaatteesi olisi venyvää stretch-materiaalia, ei se silti tarkoita että se sopii sinulle. Mikäli vaate kiristää rinnan ympäriltä, valahtaa alati olkapäältä tai saat tämän tästä oikoa ryppyjä hihastasi, voi olla, ettei vaate yksinkertaisesti istu sinulle. Kokeile vaatteita, jotka ovat tehty juuri sinun vartalotyypillesi ja kokoisellesi ihmiselle.

4. Miksi hankit vaatteen?

Olitpa valinnut vaatteen täysin esteettisestä syystä tai et, pidä huoli että sen pitämiseen on oikea syy. Jos vaikkapa haluat pitää muodikkaita vyötarönauhallisia track-housuja, on hyvä muistaa että nauha on housussa designin vuoksi. Kuminauhan ei ole tarkoitus venyä ”ongelma-alueen” ympärillä sitä piilotellen – lopputulos ei ainakaan ole ehkä kaikkein mairittelevin.

5. Löysät vs. ylisuuret vaatteet

Trendikkäästi löysien ja ylisuurten vaatteiden ero on se, että ensimmäisten käyttö on tarkoituksellista ja toisten ei. Pussimainen, rento vaatekappale voi näyttää erittäin hyvältä, kun se on yhdistetty ihoa tiukasti myötäilevän vaatteen kanssa. Ylisuuret vaatteet taasen nielaisevat koko figuurisi ja saavat sinut näyttämään siltä, kuin piilottelisit ja peittelisit itseäsi.

6. Löydä oikea printti

Joskus printtikuviot asussa voivat näyttää liian levottomilta. Mikäli printtikuvioita kuitenkin kostyymiisi haikailet, on oikeanlaisten, omalle vartalotyypille sopivien printtivaatteiden löytäminen kaiken a ja o. Suuret printtikuviot näyttävät hyvältä isokokoisemmankin päällä - niiden rohkeus häivyttää minkä tahansa ongelma-alueen ja tekevät kokonaisuudesta tyylikkään!

Lähde: blackdoctor.org

Lue myös:

    Uusimmat