Nämä ovat kesän alennusmyyntien hittituotteet

Alennusmyynneistä kannattaa etsiä erityisesti toimivia perusvaatteita, vaatealan ammattilaiset vinkkaavat. Toisaalta alelaareista voi löytyä myös villejä trendijuttuja, joita on nyt mahdollisuus kokeilla halvalla.

Alennusmyynnit ovat alkaneet useimmissa vaatekaupoissa viime viikolla. Vaateliikkeistä vinkataan, että alennusmyynneistä kannattaa etsiä erityisesti edullisia perusvaatteita.

– Alennusmyynnissämme on kesäisiä mekkoja, toppeja ja housuja sekä naisille että lapsille, markkinointikoordinaattori Jenni Mikkonen Lindexiltä kertoo.

– Kannattaa etsiä erityisesti housuja ja toppeja, alusvaatteita ja tietysti lastenvaatteita, Eija Heinonen KappAhlilta sanoo.

Perusvaatteiden lisäksi myynnissä on paljon kevätvaatteita, joita jäi myymättä pitkittyneen talven takia.

– Joukossa on hyvinkin kevyitä vaatteita, joita voi käyttää kesälläkin, tavaratalojohtaja Tellervo Uotila Tapiolan Sokokselta kertoo.

Kokeile huoletta trendejä

Pukeutumisvalmentaja Kikka Seppä kehottaa suuntaamaan myös kenkäosastolle.

– Laatukenkiä saa kohtuuhintaan alennettuna ja ainakin pienempien erikoiskenkäliikkeiden henkilökunta on usein hyvin koulutettua. Laatukengistä on iloa moneksi vuodeksi, kun ne hoitaa huolella. Myös jalat voivat tällöin hyvin, Seppä sanoo.

Jos perusvaatekaappi on kunnossa, alennusmyynnit ovat hyvä paikka tehdä täydentäviä löytöjä.

– Näitä ovat esimerkiksi asusteet, puserot ja topit, Seppä kertoo.

Perusvaatteista erityisesti housupukuja, farkkuja ja mekkoja voi löytää edullisesti. Toisaalta alennusmyynnit ovat hyvä mahdollisuus kokeilla myös trendituotteita, jotka jäisivät muuten hyllyyn.

– Trendit vaihtuvat tiuhaan, eikä koko garderobia voi koostaa ainoastaan perusvaatteista. Tai voi, mutta se on ehkä vähän tylsää. Trendejä on helppoa ja halpaa kokeilla juuri aletuotteilla, jolloin hutista ei tarvitse maksaa täyttä hintaa. Parhaimmillaan trendiin saattaakin ihastua, jolloin alelöydöstä tulee osa vaatetusta, muotibloggaaja Natalia Tolmatsova muistuttaa.

Katso Muotitietoinen: Vieraana Samu-Jussi Koski

Lue myös:

AVA on myös InstagramissajaTwitterissä! Käyttämällä twiitissäsi hashtagia #avatv viestisi voi päästä telkkariin.Tykkää AVAsta myös Facebookissa!

AVA, Maarit Rasi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja