Nämä ovat 4 suurta kysymystä, joihin Pentagonin ufo-raportti ei vastaa

Pentagon julkaisi raportin yli 350 uudesta ufo-havainnosta – puolet on toistaiseksi selvittämättömiä 6:26
Katso myös: Pentagon julkaisi aiemmin raportin yli 350 uudesta ufo-havainnosta – näin sitä kommentoi Suomen ufotutkijoiden puheenjohtaja Heikki Kulju.

Yhdysvalloissa hiljattain julkaistussa puolustusministeriön raportissa ei löydetty todisteita ufoista maapallolla. Raportin mukaan maan hallinto ei ole peitellyt tietoa Maan ulkopuolelta olevasta teknologiasta. 

Raporttia varten oli haastateltu henkilöitä, jotka väittivät, että heillä on suoran käden tietoa hallituksen peittely-yrityksistä, sekä heitä, jotka väittivät, että heillä on väitettä vahvistavaa tietoa. 

Pentagonin mukaan suurin osa tehdyistä havainnoista olivat kuitenkin tavallisia esineitä ja ilmiöitä, ja tulosta väärintunnistamisista.

Niin kutsuttuja tunnistamattomia poikkeavia ilmiöitä (UAP / Unidentified Anomalous Phenomena) tutkii Pentagonissa oma osastonsa, Aaro (All-domain Anomaly Resolution Office).

Raportissa mielenkiintoista se, mihin siinä ei vastata

Wired-sivuston toimittaja Garret M. Graff on nostanut artikkelissaan esille neljä suurta kysymystä, johon Pentagonin ufo-raportti ei vastaa. 

Graffin mukaan raportti ei vastaa siihen, että mitä Pentagon sitten oikein piilottelee, jos ei muukalaisia. Graff ihmettelee, että mitä ovat olleet ne salaiset ohjelmat, joita todistajat ovat erehtyneet luulemaan muukalaisteknologiaan liittyviksi.

Mitä teknologioita Yhdysvallat on tutkinut?

Graff pohtii, että mikäli Yhdysvaltain hallitus on tutkinut löytämäänsä "kehittynyttä teknologiaa", niin tällainen teknologia olisi luultavasti peräisin Kiinan ja Venäjän kaltaisista valtioista. 

Hän kysyykin, että mitä teknologiaa tällaisilla valtioilla voisi olla käytössään, mitä Yhdysvalloilla ei ole.

Ufo-videot esillä Yhdysvalloissa – ex-lentäjä ja -komentaja kertovat kokemuksistaan: “Mikään ei voi liikkua niin” 1:09
Katso, millaisia videoita taivaalla on kuvattu.

Mitä salaista teknologiaa Yhdysvalloilla on käytössään?
Ufo-havaintoihin on usein kytkeytynyt armeijan salaisia lentokoneita, jotka ovat olleet kehitettävinä tai joista ei muuten ole kerrottu julkisuuteen. 

Esimerkiksi CIA on arvioinut, että 1950-luvuilla tehdyistä ufo-havainnoista jopa puolet liittyi U-2-tiedustelulentokoneeseen. Graff arvelee, että Yhdysvaltain hallinto saattaa vielä nykyisinkin yllättää tuntemattomilla koneilla, joita on jälleen erehdytty luulemaan ufoiksi.

Kysymys materiaaliteknologian läpimurroista
Aaron mukaan myös erilaisia hallituksen kehitysprojekteja on erehdytty luulemaan ufoihin liittyviksi. 

Graff pohtii, että minkälaisia voimajärjestelmiä tai materiaaliläpimurtoja puolustusalan tahot ovat kehittämässä parhaillaan, kun niitä erehdytään luulemaan jonkinlaisiksi ufo-projekteiksi. Raportti ei kuitenkaan vastaa näihin kysymyksiin.

Synnyttääkö tiedon ja tutkimuksen vallankumous virhetulkintoja?

Tieteen saralla on saatu viime aikoina valtavasti uutta tietoa maailmankaikkeudesta. Moni tutkija uskoo, että uuden tiedon valossa maailmankaikkeus on paljon oudompi, kuin on osattu kuvitellakaan. 

Graff toteaa, että ufo-väitteet herättävät erittäin kiinnostavia kysymyksiä siitä, kuinka suurten fysiikan kehitysloikkausten äärellä hallituksen tutkijat, puolustusalan toimijat ja tutkimuslaboratoriot parhaillaan työskentelevät. Ulkopuolinen saattaisi luulla tällaisia hankkeita ufoihin kytkeytyviksi.

Lue myös:

    Uusimmat