Meksikossa esitelty "alieni" röntgenkuvattiin – asiantuntija kertoo, mitä löydöstä selvisi

Meksikossa esitelty alienin ruumis röntgenkuvattiin 2:30
Ruumis laitettiin Meksikossa röntgenkuviin – Tältä ruumis näyttää sisältä

Meksikolaiset lääkärit suorittivat maanantaina 18. syyskuuta alieniksi uskotulle ruumiille röntgen-kuvaukset sekä tietokonetomorgrafian.

Meksikon historian ensimmäisessä julkisessa kongressin kuulemisessa tuotiin viime viikolla esiin kaksi kappaletta noin 40 senttimetrin pituisia alieneiksi väitettyjen eliöiden jäännöksiä.

Kuulemisen tavoitteena oli tehdä Meksikosta ensimmäinen maa, joka myöntää maan ulkopuolisen elämän läsnäolon planeetallamme.

Sittemmin täytetyt ruumiit löydettiin Perusta vuonna 2017, ja niiden sanotaan olevan 700 ja 1 800 vuotta vanhoja. Molemmilla eliöillä on vain kolme sormea.

– Mikä tahansa tieteellinen taho saa tutkia sitä, meksikolainen toimittaja ja ufo-tutkija Jaime Maussan vakuutti tilaisuudessa.

Maussan myös väitti tällöin, että ruumiin sisällä olisi munia. Maussan on esitellyt ruumiita aiemminkin, ja niistä edellinen osoittautuikin ihmislapsen muumioksi.

 

Ruumiille tehtiin tutkimuksia: "Ei todisteita manipuloinnista"

Löydöille on nyt tehty lääketieteellisiä tutkimuksia meksikolaisten asiantuntijoiden toimesta.

Oikeuslääketieteen asiantuntija Jose de Jesus Zalce Benitez Meksikon merivoimista väittää, että ruumiinosat kuuluvat yhteen, eikä niitä ole koottu keinotekoisesti.

– Ensimmäinen tutkimus oli tietokonetomorografia, toinen yksinkertainen röntgenkuvaus ja kolme fluoroskopiatutkimus (läpivalaisu). Yritimme selvittää tutkimuksissa luuston rakennetta ja pystyimme määritämään, että se todellakin kuuluu yhdelle luurangolle, eikä sitä ole liitetty muihin osiin, Benitez selittää.

Benitezin mukaan sama pätee myös ruumiin kalloon, joka yhdistyy kaulaan. 

– Ei ole todisteita mistään kallon kokoamisesta tai manipuloinnista, kuten väitetään.

Benitez oli mukana kongressin kuulemisessa, kun ruumiit tuotiin näytille ensimmäistä kertaa.

Ruumis on herättänyt Meksikossa paljon keskustelua puolesta ja vastaan.

Lähde: Reuters

Lue myös:

    Uusimmat