Nämä ovat 10 vaikeinta karaokekappaletta − uskallatko yrittää?

The Karaoke Machine Guide -sivusto listasi vaikeimpien karaokekappaleiden kymmenen kärjen. Lue, mikä tekee näistä tunnetuista hittikappaleista erityisen haastavia tulkita.

Welcome to the jungle – Guns N’ Roses

Welcome to the junglen suurimpia haasteita on yrittää laulaa kappale niin, ettei lopputulos kuulosta Axl Rosen versiolta. Onnittelut, mikäli pystyt todella imitoimaan maailmankuulua rokkikukkoa. Ero laulamisen ja kirkumisen välillä on kuitenkin tämän biisin kohdalla hiuksenhieno.

My heart will go on – Celine Dion

Celine Dionin menestyskappaleen kompastuskivi ei ole sen haastavuus, joskin kelvollinen ääni on vähimmäisvaatimus. Kyseessä on yksinkertaisesti tylsistyttävä laulu. My heart will go on on myös maailman ylisoitetuin kappale. Älä siis ihmettele, mikäli yleisö ei hyppää kattoon tämän slovarin myötä.

Bohemian Rhapsody – Queen

Bohemian Rhapsodyn ongelma lienee kaikille selvä; onhan kyseessä kappale, jossa on paikoin kyse täysin muusta kuin laulamisesta. Tästä et selviä, ellet ole valmistautunut kunnolla. Karaokelavoilla on todistettu monet kerrat, miten esiintyjien ote kirpoaa siinä vaiheessa, kun kappaleen tempo vaihtuu kolmatta tai neljättä kertaa.

My Way – Frank Sinatra

My Way ei ole erityisen vaikea kappale laulaa. Mutta riippuen siitä, miten taikauskoinen olet, tämä biisi voi koitua kohtaloksesi.

Filippiineillä My Way on nimittäin kirotun kappaleen maineessa. Näennäisesti harmittoman jenkkiklassikon esittäjät ovat joutuneet erilaisten onnettomuuksien kouriin. Totta tai tarua, moni filippiiniläinen kieltäytyy jyrkästi esittämästä epäonnista kappaletta julkisesti.

Crazy in Love – Beyonce

Tämän kappaleen aikana ei parane herpaantua hetkeksikään, ellet halua kuulostaa lässyttävältä idiootilta. Beyoncen käsittelyssä biisi vaikuttaa helpolta, mutta hän onkin upealla äänellä varusteltu multimiljonääri. Moni tavallinen tallaaja on sen sijaan vaipunut Crazy in Loven myötä täysin avuttomaksi, etenkin kiivasta loppua kohden.

Losing My Religion – R.E.M.

Michael Stipen ääni on ainutlaatuinen. Varaudu siis ennakko-odotuksiin, mikäli valitset tämän kappaleen. Lisäksi synkänpuoleinen kappale ei ehkä ole omiaan nostattamaan juhlatunnelmaa.

Eternal Flame – The Bangles

Eternal Flame on paikoin vaikea laulaa, etenkin korkeiden äänialojen tulee olla hallussa. Jopa Susanna Hoffsin ääni petti erään live-esiintymisen aikana, ja kyseessä on sentään hänen oma laulunsa!

In the arms of an angel – Sarah McLachlan

Tässä on yksi musiikkihistorian kauneimpia tekeleitä. Karaokessa asiat ovat kuitenkin toisin. Kappaleen surullinen sävy ei auta asiaa, puhumattakaan siitä, että onnistunut tulkinta vaatii merkittävän lauluäänen.

Livin’ on a prayer – Bon Jovi

Tämänkin kappaleen kompastuskivi on huomattavan korkea ääniala. Livin' on a prayer on kuitenkin hauska biisi, ja jos äänialaa vain riittää, tätä kannattaa ehdottomasti kokeilla. Bon Jovi ja karaoke sopivat yhteen, sillä kummatkin tuovat mieleen hauskanpidon.

I will always love you – Whitney Houston

Jokainen meistä tietää tämän tuhansia kertoja veivatun kappaleen huippukohdan. Sillä ei ole merkitystä, että selviät lähes loppuun asti. Mikäli juutut kappaleen loppukliimaksiin, yrityksesi on armotta epäonnistunut.

Kuvat: Colourbox.com

Lähde: http://karaokemachineguide.com/the-top-10-hardest-karaoke-songs-to-sing/

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja