Nämä oudot laihdutuskikat toimivat – kokeile!

Jälkiruokaa aamupalaksi ja lämmintä vettä ennen ateriaa – oletko sinä jo testannut näitä laihdutusvinkkejä?

Syö jälkiruokaa aamupalaksi

Jos aiot herkutella, syö muffinssi maanantaiaamusi iloksi. Ylipainoisille ihmisille tehty tutkimus paljasti, että suuren aamupalan jälkiruoan kera syöneet laihtuivat enemmäin kuin he, jotka söivät vastaavat ruoan vasta päivällisellä. Tämä luultavasti johtuu siitä, että herkkuhimot oli taltutettu eikä iltapäivällä ilmaantunut tarvetta ahmia.

Pilko ruokasi paloihin

Mielestäsi voi olla typerää pilkkoa ruoka pieniin paloihin, mutta se on kikka, joka saattaa toimia. Erään tutkimuksen mukaan ruoan pilkkominen paloihin saa aivot luulemaan, että lautasella on enemmänkin ruokaa. Tämä puolestaan aiheuttaa sen, että luultavasti tunnet olosi kylläiseksi nopeammin ja syöt vähemmän.

Juo lämmintä vettä

Jääkylmä vesi on taatusti virkistävää, mutta jos haluat pudottaa painoasi, kannattaa vesi vaihtaa lämpimään. Tuoreet tutkimustulokset paljastavat, että lämpimän vesilasillisen juominen ennen ateriaa sai olon tuntumaan täydeltä nopeammin, joten aterian aikana ei tule syötyä liikaa.

Syö enemmän

Kuulostaa oudolta, mutta saattaa olla tottakin: syö enemmän ja useammin karistaaksesi kiloja. Syödessäsi aterioita usein, noin 5–6 kertaa päivässä, aineenvaihduntasi vilkastuu. Kun syöt enemmän terveellisiä ruokia, jotka sisältävät paljon vähärasvaisia proteiineja, kuitua ja muita ravintoaineita, saat energiaa ja olosi tuntuu täydeltä ilman turhia kaloreita.


(MTV3)

Lähde: Fit Sugar

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja