Nämä leffaparit eivät voineet sietää toisiaan tosielämässä: "Kuin olisin suudellut Hitleriä"

Valkokankaalla nähty rakkaus voi välillä olla kovankin näyttelyn tulosta.

Romanttiset komediat hurmaavat katsojat vuodesta toiseen, mutta silloin tällöin valkokankaalla nähdyt rakkaustarinat ovat todellisuudessa hyvin kaukana totuudesta. 

Esimerkiksi nämä 8 rakastettua paria eivät voineet sietää toisiaan tosielämässä. 

Ryan Gosling ja Rachel McAdams – The Notebook

Vuonna 2004 ensi-iltansa saanut The Notebook on saavuttanut kulttiaseman nyyhkyleffojen kuninkaana. Ryan Goslingin ja Rachel McAdamsin roolisuoritukset olivat kuitenkin raskaan työn takana. 

– Minun ei varmaan pitäisi kertoa tätä, mutta he eivät tulleet toimeen laisinkaan, elokuvan ohjaaja Nicholas Cassavetes kertoo. 

Cassavetesin mukaan Gosling on pyytänyt häntä tuomaan jonkun toisen naisnäyttelijän kanssaan harjoittelemaan kohtauksia. 

Vanha sanonta rakkaudesta se hevonenkin potkii pitää kuitenkin paikkaansa Goslingin ja McAdamsin kohdalla, sillä pari päätyi seurustelemaan kolmen vuoden ajan elokuvan kuvausten päättymisen jälkeen. 

Tony Curtis ja Marilyn Monroe – Piukat paikat

Tony Curtis ja Marilyn Monroe tähdittivät vuonna 1959 ilmestynyttä Some Like it Hot -elokuvaa. Curtis on kuvaillut Monroen kanssa näyttelemistä vähemmän ylevin sanoin. 

– Kuin olisin suudellut Hitleriä, Curtis oli vastannut toimittajan kysymykseen, miltä tuntui suudella maailman halutuinta naista. 

Kulisseista huhuttiin, että Curtis oli kyllästynyt Monroen diivamaiseen käytökseen. Hitler-kommentti sai valtavat mittasuhteet, ja Curtis sai paikkailla lausuntoaan haastatteluissa hyvän tovin. 

Patrick Swayze ja Jennifer Grey – Dirty Dancing

Dirty Dancing on yksi 1980-luvun legendaarisimpia elokuvia. Patrick Swayzen ja Jennifer Greyn kemiat eivät kuitenkaan kohdanneet silloin, kun kamera ei käynyt. Swayzen mukaan Greyn kanssa työskentely oli äärimmäisen ärsyttävää.

– Hänen mielialansa oikuttelivat ja jouduimme ottamaan kohtauksia uudelleen ja uudelleen, Swayze kirjoitti muistelmissaan. 

– Hän antoi tunteilleen helposti vallan ja saattoi purskahtaa itkuun, jos joku kritisoi häntä. 

Sharon Stone ja William Baldwin – Sliver

Erotiikkaa tihkuvassa Sliverissä (Taivaansilpoja) päärooleissa nähtiin Sharon Stone ja William Baldwin. Kulisseissa kuitenkin kuohui, sillä Stone ja Baldwin eivät erityisemmin pitäneet toisistaan.

Stone on kiusannut Baldwinia jopa kameran käydessä, sillä tarinan mukaan hän on puraissut Baldwinin kieltä kesken seksikohtauksen niin lujaa, ettei Baldwin voinut puhua viikkoon. 

Nick Nolte and Julia Roberts –  I Love Trouble

Suomennettuna Etusivun rakkaustarina -nimellä tunnettu elokuva oli tosielämässä kaikkea muuta kuin nimensä. Julia Roberts on kuvaillut Nick Nolten olevan "erittäin epämiellyttävä". Tunne oli varsin molemmin puoleinen. 

– Kaikkihan tietävät, ettei hän ole mukava ihminen, Nolte on todennut Robertsista. 

Leonardo DiCaprio ja Claire Danes – Romeo+Juliet

Claire Danes oli elokuvan kuvausten aikaan vasta 16-vuotias, mutta siitä huolimatta kyllästyi Leonardo DiCaprion epäkypsään käytökseen.

Tuolloin 22-vuotias DiCaprio kepposteli kulisseissa, ja piti Danesia tiukkapipona, koska tämän mielestä kepposet eivät olleet erityisen hauskoja. 

Pierce Brosnan ja Teri Hatcher – 007 – Huominen ei koskaan kuole

Agentti James Bondia näytellyt Pierce Brosnan ei ollut kovin tyytyväinen Huominen ei koskaan kuole -elokuvan Bond-tyttöön, Teri Hatcheriin

– Ärsyynnyin häneen. Hän myöhästeli ja laittoi muut odottamaan itseään tuntikausiksi. Myönnän, että suustani pääsi sammakoita tuolloin, Brosnan kertoi Vanity Fairille. 

Myöhemmin kävi ilmi, ettei Hatcher suinkaan diivaillut – hän kärsi voimakkaasta aamupahoinvoinnista raskauden vuoksi. 

Charlize Theron ja Tom Hardy – Mad Max: Fury Road

Charlize Theronin ja Tom Hardyn näyttelemä parivaljakko ei varsinaisesti ollut Oscareita kahmineessa elokuvassa rakastunut, mutta hahmojen viileät välit lämpenivät elokuvan aikana. Sama ei toistunut tosielämässä. 

– Ehkä elokuvasta tuli siksi niin hyvä, kun jouduimme taistelemaan toistemme kanssa niin paljon, Theron on arvuutellut jälkikäteen.

Lue myös:

    Uusimmat