Nämä koskettavat rakkauslaulut kuullaan illalla Tähdet, tähdet -kilpailussa – mukana lähetyksessä myös iskelmän supertähti Lauri Tähkä!

8:56
Tähdet, tähdet -kilpailija Jonna Geagea ja tuomari Ismo Heikkilä vierailivat Huomenta Suomessa

Tähdet, tähdet -ohjelman kolmannessa jaksossa kuullaan kilpalijoiden laulamia, rakkautta käsitteleviä lauluja.

Kevään Tähdet, tähdet -kilpailun kolmannen jakson teemana on rakkaus.

Mitä rakkaus merkitsee tähdille? Ystävyyttä? Vanhemmuutta vai romantiikkaa? Kuka on se rakas ihminen, jolle he haluavat omistaa tänä iltana kappaleen?

Kyösti Mäkimattila: Nothing Compares 2 U

Kyösti harppaa englanninkielen puolelle ja tulkitsee Sinead O’Connorin 90-luvun alun jättihitin. Princen tekemä ja alun perin esittämä kappale kuuluu pop-historian riipaisevimpiin rakkauslauluihin.

Aurora: Hetken tie on kevyt

Tehosekoittimen klassikko saa Auroralta reggaepesun. Vaikka Jamaican rytmeissä mennään, se ei vie kappaleen dramatiikkaa pois.

Heidi Kyrö: Eternal Flame

The Bangles valloitti maailman 80-luvun puolivälissä tarttuvalla kitarapopillaan. Yksi kappaleista oli kuitenkin menestykseltään ylitse muiden. Heidi Kyrö tarttuu mahtipontiseen Eternal Flame -rakkausballadiin ja saamme nähdä sytyttääkö tulkinta Tähdet, tähdet -areenan liekkeihin.

Jussi Rainio: Mä annan sut pois

Joskus rakkaus toista kohtaa tarkoittaa luopumista. Siitä kertoo Laura Närhen pysäyttävä kappale, josta Jussi tekee omannäköisen ja ison tulkinnan.

Jonna Geagea: Can’t Take My Eyes of You

Frankie Vallin 60-luvun lopun hitti on täynnä herkkyyttä ja rakastumisen riemua. Klassikko kääntyy Jonnan käsittelyssä coolin elektroniseksi versioksi, tämän päivän rakkauden tunnustukseksi.

Ressu Redford: Pitääxunaina

Kun suomisoul teki esiinmarssin 90-luvun alkupuolella, oli Suurlähettiläät eturintamassa. Pitääxunaina oli yhtyeen ensimmäisiä hittejä ja Ressu leimaa kappaleen tämän päivän suomipop saundeilla.

Petra: Todella kaunis

Zen Cafen kappale on nimensä veroinen. Petra pääsee tulkitsemaan Samuli Putron hienoja lyriikoita ja tekee kappaleesta näköisensä, lempeän version.

Samae Koskinen: Pilke silmäkulmassa

Samae riisuu Klamydian kappaleesta sähkökitarat ja rauhoittuu sen sanoituksen äärelle. Räyhäkkäästä punkklassikosta kuoriutuu herkkä, akustinen versio, joka paljastaa kappaleesta ihan uusia puolia.

Jon-Jon: Armi

Nyt on yllättävä valinta ja yllättävä tulkinta. Olavi Virran levyttämä ja Miss Universum -tittelin vuonna 1952 voittaneelle Armi Kuuselalle omistettu kappale on kuultu Miss Suomi -kisojen yhteydessä. Nyt Jon-Jon tuo kappaleen uuteen kontekstiin ja heittämällä vuoteen 2019.

Ilta: I will always love you

Countrylaulaja Dolly Partonin 70-luvun alussa tekemä ja Whitney Houstonin Bodyguard -elokuvaan levyttämä kappale on rakkauslaulujen järkäle. Ilta uskaltaa tarttua haasteeseen ja tekee upeaa jälkeä. Liikutusvaroitus.

Ohjelman lähetyksessä nähdään myös erityisen päräyttävä avausnumero, kun studioon saapuu esiintymään huippusuosittu Lauri Tähkä

Tähdet, tähdet sunnuntaisin MTV3-kanavalla klo 19.15!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja