Nämä kaunottaret kärsivät iho-ongelmista

Tähtien meikkitaiteilija Charlotte Tilbury paljastaa, että maailman kauneimpiin kuuluvat naiset kärsivät aivan samoista ongelmista kuin kuka tahansa nainen.

Maailman kauneimpiin kuuluvalla huippumalli Kate Mossilla on samanlaisia ongelmia kuin aivan tavallisilla naisilla. Meikkitaiteilija Charlotte Tilbury paljastaa, ettei kaunotar näytä suinkaan täydelliseltä herätessään aamuisin.

– Kate tai Claudia (Schiffer) – he heräävät aamuisin kuten kuka tahansa meistä. Myönnettäköön, että ehkä he ovat vähän symmetrisempiä kuin muut. Mutta jos he eivät nuku, koska ovat joutuneet valvomaan vauvan takia, heillä on kasvoillaan näppylä tai he ovat matkustaneet pitkään, he vat samaa luuta ja nahkaa kuin muutkin. Heillä on samoja ongelmia, Tilbury sanoo.

Kauneusguru on työskennellyt esimerkiksi Penelope Cruzin, Jennifer Lopezin ja Rihannan kanssa. Meikkitaiteilijan mukaan upeimmatkin huippumallit näyttävät ilman meikkiä aivan tavallisilta tallaajilta.

– Et edes tunnistaisi heitä, jos he kävelisivät vastaan kadulla. Mutta kun heille laittaa meikkiä – olet kuin taikuri, ammattilainen sanoo.

Hekin kärsivät iho-oireista

Kate Mossin lisäksi ainakin Alicia Keysin ja Salma Hayekin tiedetään kärsineen iho-ongelmista. Keysin akne oli nuorena niin paha, että häntä kiusattiin ulkonäön takia. Tähti sai kuulla pilkkaavia kommentteja myös silloin kun oli läpimurron kynnyksellä.

– Se todella satutti. Tiedän ettei itsetuntoaan pitäisi perustaa siihen, miltä näyttää, joten yritin vakuutella itselleni, ettei minun tarvitsisi huolehtia. Mutta sisimmässäni tunsin, kuin kaikki olisivat hyökänneet minua vastaan, tähti on sanonut.

Hayek sen sijaan piti nuorena akneaan niin pahana, että hän vaipui syvän masennukseen. Näyttelijä ei halunnut poistua kotoaan ja hänen oli vaikea katsoa itseään peilistä.

Iho-ongelmistaan ovat kertoneet julkisuudessa myös upeat kaunottaret Jessica Simpson, Lindsay Lohan ja Jennifer Love Hewitt.

Lue myös:

AVA, Maarit Rasi

Osittainen lähde: Female First

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja