Nämä kappaleet soivat Leijonien pukukopissa – voiton jälkeen vain yksi artisti pauhaa ennen Käärijää

Emil Larmi oli paiskata mailansa säpäleiksi voittomaalikisassa – "Häviäminen on turhauttavaa" 1:42
Emil Larmi oli paiskata mailansa säpäleiksi voittomaalikisassa – katso videolta Larmin haastattelu.

Todella paljon JVG:tä kaikissa eri muodoissaan, Käärijää totta kai, sekä kaikkea mahdollista countrysta Dingoon. MTV Urheilu selvitti, mitä musiikkia Leijonien pukukopissa soi.

Tiedätkö, kuka on Leijonien tiskijukka? Nyt kerromme: Ville Pokka. Hänellä on päävastuu siitä, millaiset tahdit johdattavat joukkueen kaukaloon ja millaisten sävelten keskellä voittoja juhlitaan.

Pukukopin soittolistaa ei hallita dikataattorin otteella. Kuka tahansa saa laittaa omia suosikkejaan soimaan. Esimerkiksi Olli Määttä käy usein soittolaitteen luona. Monille Pohjois-Amerikassa pelaaville country on sopivaa musiikkia. Myös Joel Armia on tuttu näky biisiä valitsemassa. Silloin tosin – koska kyseessä on porilainen – saattaa alkaa Dingo soida.

Otteluita ennen rutiinit ovat tärkeitä, niinpä silloin noudatetaan soittolistaa. Ja se on tässä:

Arttu Wiskari – Kankaanpään tori (feat. Mira Luoti)
JVG – Intro
VilleGalle – Mä en pelkää
VilleGalle – Heartbreak Century
Haloo Helsinki! – Texas (feat. JVG)
El Profesor – Bella Ciao (HUGEL Remix)
VIZE, Joker Bra, Leony – Paradise

Listalta löytyy vaikkapa Chicago Bullsin ikonisesta sisääntulomusiikista tunnettua the Alan Parsons Projectia JVG:n sämpläämänä, Rahapaja-sarjasta tutuksi tullut remix italialaisesta kansanlaulusta sekä Vain elämää -tuotantoa (koska suomalaisiahan Leijonatkin ovat).

Superhitiksi ja euroviisujen kakkoseksi yltänyt Käärijän Cha cha cha on soinut tiuhaan tahtiin areenalla MM-kisojen aikana, mutta kappale soi myös Leijonien kopissa voitto-ottelun jälkeen. Vain yksi kappale menee kuitenkin Käärijänkin edelle: viime vuoden kisoissa jättisuosion saanut Ramses II:n Villieläin.

Ehkä loppuviikon aikana Villieläin on Leijonien kopissa tähän mennessä kuultua ahkerammalla soitolla, kun Suomi kohtaa kaukalossa Ranskan, Unkarin ja Itävallan.

Lue myös:

    Uusimmat