Lauluja rakkaudesta – nämä kappaleet herkistävät Tähdet, tähdet -kilpailun kolmannessa jaksossa

Tähdet, tähdet -ohjelman kolmannessa jaksossa kuullaan kilpalijoiden laulamia, rakkautta käsitteleviä lauluja.

Kevään Tähdet, tähdet -kilpailun kolmannen jakson teemana on rakkaus.

Mitä rakkaus merkitsee tähdille? Ystävyyttä? Vanhemmuutta vai romantiikkaa? Kuka on se rakas ihminen, jolle he haluavat omistaa tänä iltana kappaleen?

Kyösti Mäkimattila: Nothing Compares 2 U

Kyösti harppaa englanninkielen puolelle ja tulkitsee Sinead O’Connorin 90-luvun alun jättihitin. Princen tekemä ja alun perin esittämä kappale kuuluu pop-historian riipaisevimpiin rakkauslauluihin.

Aurora: Hetken tie on kevyt

Tehosekoittimen klassikko saa Auroralta reggaepesun. Vaikka Jamaican rytmeissä mennään, se ei vie kappaleen dramatiikkaa pois.

Heidi Kyrö: Eternal Flame

The Bangles valloitti maailman 80-luvun puolivälissä tarttuvalla kitarapopillaan. Yksi kappaleista oli kuitenkin menestykseltään ylitse muiden. Heidi Kyrö tarttuu mahtipontiseen Eternal Flame -rakkausballadiin ja saamme nähdä sytyttääkö tulkinta Tähdet, tähdet -areenan liekkeihin.

Jussi Rainio: Mä annan sut pois

Joskus rakkaus toista kohtaa tarkoittaa luopumista. Siitä kertoo Laura Närhen pysäyttävä kappale, josta Jussi tekee omannäköisen ja ison tulkinnan.

Jonna Geagea: Can’t Take My Eyes of You

Frankie Vallin 60-luvun lopun hitti on täynnä herkkyyttä ja rakastumisen riemua. Klassikko kääntyy Jonnan käsittelyssä coolin elektroniseksi versioksi, tämän päivän rakkauden tunnustukseksi.

Ressu Redford: Pitääxunaina

Kun suomisoul teki esiinmarssin 90-luvun alkupuolella, oli Suurlähettiläät eturintamassa. Pitääxunaina oli yhtyeen ensimmäisiä hittejä ja Ressu leimaa kappaleen tämän päivän suomipop saundeilla.

Petra: Todella kaunis

Zen Cafen kappale on nimensä veroinen. Petra pääsee tulkitsemaan Samuli Putron hienoja lyriikoita ja tekee kappaleesta näköisensä, lempeän version.

Samae Koskinen: Pilke silmäkulmassa

Samae riisuu Klamydian kappaleesta sähkökitarat ja rauhoittuu sen sanoituksen äärelle. Räyhäkkäästä punkklassikosta kuoriutuu herkkä, akustinen versio, joka paljastaa kappaleesta ihan uusia puolia.

Jon-Jon: Armi

Nyt on yllättävä valinta ja yllättävä tulkinta. Olavi Virran levyttämä ja Miss Universum -tittelin vuonna 1952 voittaneelle Armi Kuuselalle omistettu kappale on kuultu Miss Suomi -kisojen yhteydessä. Nyt Jon-Jon tuo kappaleen uuteen kontekstiin ja heittämällä vuoteen 2019.

Ilta: I will always love you

Countrylaulaja Dolly Partonin 70-luvun alussa tekemä ja Whitney Houstonin Bodyguard -elokuvaan levyttämä kappale on rakkauslaulujen järkäle. Ilta uskaltaa tarttua haasteeseen ja tekee upeaa jälkeä. Liikutusvaroitus.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja