Nämä asiat naisissa ärsyttävät miehiä ympäri maailmaa

Naisten ärsyttävät piirteet ovat joskus aika universaaleja. Miehiä joka maassa vaivaavat jotkin monia naisia yhdistävät asiat. Lue hauska lista ja kysy mieheltäsi, mitkä kohdat pitävät paikkansa!

Jos miehiltä kysyy, mitkä asiat heitä naisissa ärsyttävät, voivat vastaukset olla aika stereotypisia. Shoppaileva ja nalkuttava nainen kiukuttaa siis miehiä ympäri maailmaa. Lue hauska lista – tunnistatko itsesi jostain kohdasta?

Naiset eivät koskaan kyllästy shoppailuun

Suurin osa miehistä ajattelee, että jokainen nainen on koukussa Visan vingutteluun. Miehille on vaikeaa käsittää ostoterapian merkitystä naisen elämässä, saati sitten ikkunaostosten mielekkyyttä. Miehiä ärsyttää ja turhauttaa, koska he eivät pysty ymmärtämään, miksi pitää kokeilla säkillistä vaatteita tai mieletöntä määrää koruja, jos ei aio ostaa niistä yhtäkään!

Totuus: Läheskään kaikkia naisia shoppailu ei kiinnosta. Joitain naisia ärsyttää kuumissa vaatteissa shoppailu ja sovituskopin anteeksiantamaton valaistus. Moni nainen ei tiedä mitään kamalampaa kuin lähteä ostoksille metsästäen juuri jotain tietynlaista vaatetta – koska sitä ei koskaan löydy!

Naisilla kestää liian kauan valmistautua lähtöön

Miesten mielestä on absoluuttinen totuus, että naisilla kestää tuntikaudet valmistautua peilin edessä – olipa kyseessä sitten treffeille tai työtilaisuuteen lähteminen. Koska miehet tarvitsevat vain puhtaan paidan, geeliä tukkaan ja seitsemän suihkausta tuoksua, he eivät pysty käsittämään, miksi naisten valmistautuminen kestää yli kymmenen minuuttia.

Totuus: Nykypäivän miehilläkin kestää valmistautuminen suhteellisen kauan ja geelin asettelu tukkaan tuntuu olevan miltei rakettitiedettä. Miehiä on erilaisia, naisia on erilaisia, rutiineja valmistautumiseen on erilaisia.

Naiset käyttävät rahaa surutta

Miehet vihaavat naisten tapaa antautua mielihaluilleen, jos kyse on rahan tuhlauksesta! Miehet eivät pysty ymmärtämään, miksi naiset eivät koskaan kyseenalaista tarvettaan ostaa jotain tiettyä, juuri sillä hetkellä himottavaa tuotetta.

Totuus: Tämä ei ole totta. Naiset saattavat ihan hyvin mennä kotiin tyhjin käsin – mutta vain palatakseen ostamaan himoitsemansa tuotteen.

Vaimot nalkuttavat

Miehiä ärsyttävät nalkuttavat naiset – olipa kyseessä äiti, sisko, tyttöystävä tai vaimo. Miehet pelkäävät tyttöystäviensä muuttuvan nalkuttaviksi akoiksi papin aamenen jälkeen. Naisten synnynnäinen kyky antaa ohjeita saa miehet punaisiksi raivosta.

Totuus: Naiset eivät koe nalkuttavansa. He kertovat, mitä haluavat tehtävän ja jos sitä ei tapahdu, he kehottavat tekemään sen uudelleen. Jos mies tekisi heti, mitä pyydetään, ei tarvetta pyynnön toistamiselle olisi. Helppoa, eikö vain?

Naisten mielialat vaihtelevat

Miehet vihaavat naisten vaihtuvia mielentiloja. Miehet joutuvat mielestään olemaan jatkuvasti varuillaan, kun yhdellä hetkellä naiset ovat iloisia ja aurinkoisia ja toisella hetkellä paiskotaan lautasia.

Totuus: Myönnetään. Ja kuukautisia syyttäminen on helppoa ja vaivatonta.

Naiset tulkitsevat asioita liikaa

Miehet ovat suorasukaisia, yksinkertaisia ja mutkattomia. He eivät ymmärrä naisten tapaa tulkita asioita rivien välistä. Miehet vihaavat sitä, että naiset tulkitsevat asioita liikaa ja aiheuttavat draamaa turhan takia.

Totuus: Naisilla on naisen vaisto. Joskus se toimii, joskus ei. Miehet säästyvät paljolta, kun eivät ymmärrä sanattomia viestejä, jotka naiset nappaavat heti tutkaansa. "Tuo nainen niin vihaa minua." "Miten niin?" "Etkö nähnyt, miten hän katsoi?" "En."

Naiset ovat siivoushulluja

Miehiä ei haittaa, jos jalassa ovat samat sukat kymmenettä päivää tai jos kylpyhuoneen lattialla mätänee märkä pyyhe. Naiset eivät suhtaudu yhtä siivottomuuteen välinpitämättömästi. Miehet usein valittavat, miten naiset siivoavat ja järjestelevät taloa pakkomielteisesti.

Totuus: Samat sukat kymmenettä päivää eivät ole oikein koskaan. Siis koskaan. Myös miesten joukosta löytyy siivoushulluja ja moni nainen ei todellakaan jaksa panostaa kodin siisteyteen.

Naiset käyttävät liikaa aikaa helppojen päätösten tekemiseen

Miehet ajattelevat, etteivät naiset tee päätöksiä järkevästi. Toisaalta he saattavat miettiä jo edellisenä iltana, minkä väristä huulipunaa käyttävät seuraavana päivänä, toisaalta he saattavat päättää samantien, etteivät koskaan enää puhu parhaalle ystävälleen.

Totuus: Jos luppoaikaa on, miksei sitä voisi käyttää seuraavan päivän lookin miettimiseen? Toisaalta, jos ystävä on tehnyt jotain väärää, niin päätös yhteydenpidon päättymisestä on helppo, eikö?

Naiset ovat liian vaativia

Miehet valittavat usein naisten tapaa kaataa ongelmansa miesten syliin, vaikka miehet selkeästi olisivat vain selkähieronnan tarpeessa. Miehet eivät jaksa kuunnella naisten ongelmia heti töistä tullessaan. Miehet eivät myöskään kykene ymmärtämään, miksi naiset jatkavat valitustaan, vaikka miehet eivät osoittaisi mitään mielenkiintoa tarinaa kohtaa.

Totuus: Naiset haluavat purkaa ongelmansa heti ja miehen tehtävä on heidän mielestään kuunnella. Jos haluat rentoutua hetken töiden jälkeen, kerro se hänelle. Sen jälkeen saat kyllä kuulla naisen ongelmista.

Naiset käyttävät naiseuttaan hyväksi

Miehet eivät koskaan myöntäisi tätä, mutta joskus heitä ärsyttää, kun naiset saavat etuja sukupuolensa vuoksi. Naisille tarjotaan paikkaa ruuhkabussissa ja heille tehdään palveluksia, joita miehille ei tehdä.

Totuus: Mahtavaa, eikö?


LUE MYÖS:


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat