Miksi naiset ovat niin monimutkaisia? Katso lista!

Naiset määritellään usein monimutkaisiksi ja vaikeiksi ymmärtää – eikä syyttä! Lue lista syistä naisten monimutkaisen ajattelutavan takana.

Miehet usein valittavat, että naisia on mahdoton ymmärtää. Naiset eivät kuitenkaan pahuuttaan tee asioista monimutkaisia, vaan heidän käytökseensä on monia syitä. Lue lista, joka saa ymmärtämään naisia hieman paremmin!

Luonto määrää

Yksi suurimmista syistä naisten mielialanvaihteluihin on kuukautiskierto. Kuukauteen mahtuu monta hormonaalista ja biologista muutosta, jotka väkisinkin vaikuttavat naisen mielialaan. Hormonien vaikuttaessa naisen käytös saattaa ulkopuolelta katsottuna tosiaan näyttää monimutkaiselta ja vaikealta käsittää.

Oikeaa vastausta ei vain ole

"Näytänkö lihavalta näissä farkuissa?" Ei-vastaus tarkoittaa, että mies on valehtelija ja kyllä-vastaus tarkoittaa, että mies on törkeä ja epäkunnioittava. On ymmärrettävää, miksi naiset saattavat vaikuttaa monimutkaisilta tällaisissa tilanteissa. Kehotamme silti vastaamaan ei.

Naiset vertailevat

Naiset vertailevat ja arvostelevat paljon. Tämä vaikuttaa heidän päivittäisiin toimintoihinsa ja käytökseensä. Tämä on myös ominaisuus, jota miesten on todella vaikea ymmärtää.

Sydän sanoo

Naiset ajattelevat usein sydämellään, vaikka miehet toivoisivat joskus järjenkäyttöä. Naiset tunteilevat helposti ja nuo tunteet tekevät naisista piirun verran hankalampia ymmärtää – ainakin miehistä.

Monta rautaa tulessa

Naiset joutuvat usein taiteilemaan monien henkilökohtaisten ja ammatillisten vastuiden kanssa. Heidän pitää olla yhtä aikaa vaimoja, äitejä, siskoja, tyttäriä sekä ammattilaisia työssään. Tämä jatkuva tasapainoilu vaikuttaa myös käytökseen.

Menneisyyttä vaikea unohtaa

Menneisyys kummittelee naisille ja vaikuttaa heidän nykyisyyteensä ja tulevaisuuteensa. Miesten mielestä tämä on outoa, koska he eivät näe yhteyttä menneisyyden ja nykyisyyden tapahtumien välillä.

Joutavat asiat merkitsevät

Naiset pitävät arkipäiväisiä asioita luonnostaan tärkeinä. Sellaiset pienet asiat, jotka eivät merkitse miehille mitään, merkitsevät heille paljon. Tämän takia miehet usein kokevat, että naiset hermostuvat turhasta.

Raju itsekriittisyys

Naiset ovat hyvinkin itsekriittisiä. He ovat ankaria itselleen niin ulkonäköasioissa kuin kaikessa muussakin ja näin ollen hyvin vaikeita tajuta.

Naiset panostavat kumppaniinsa

Naisten maailma pyörii usein kumppanin ympärillä. He nostavat suhteen tärkeysjärjestyksessä ylimmäksi ja voivat suuttua, jos eivät saa vastakaikua samalla tavalla. Pienet asiat ärsyttävät silloin eikä suhteen toinen osapuoli välttämättä ymmärrä, mitä oikein tapahtui.

He odottavat paljon

Koska naiset tekevät paljon, he myös odottavat paljon. Kuitenkaan odotuksiin ei vastata aina heidän toivomallaan tavalla, varsinkaan, jos kyse on tunnepuolen asioista. Tästä naiset loukkaantuvat, mutta odottavat muiden myös ymmärtävän loukkaantumisen syyt niitä erikseen selittämättä. Koska nainen ei suoraan kerro, mikä häntä vaivaa, mies on ymmällään ja mutisee kantakapakassaan naisten olevan omituisia.

LUE MYÖS:
AVA

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat