Näky yllätti aaveiden metsästäjätkin: Hylätyssä sairaalassa otettuun kuvaan ilmestyi pelottava hahmo

Ryhmäkuvaan ilmestyi jotain pelottavaa. Mitä luulet kuvassa näkyvän?

Ryhmä aaveiden metsästäjiä sai odottamattoman yllätyksen halloweenin aikaan. Hylätyssä sairaalassa otettuun ryhmäkuvaan ilmestyi nimittäin kutsumaton vieras.

Ryhmä epäilee, että kyseessä on kummitus.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Ryhmän johtaja, Phil Barron, oli johtamassa Haunted Happenings -yrityksen kierrosta hylätyssä Newsham Parkin sairaalassa Englannin Liverpoolissa. Kierroksen aikana Barron pysähtyi ottamaan kuvan ryhmästään.

Vasta seuraavana päivänä kuvan julkaisusta hämmentyneet ihmiset alkoivat kommentoida kuvaa ja lähettämään Barronille viestejä. Mies tarkasteli kuvaa lähemmin ja näki kutsumattoman vieraan kuvan keskellä.

Barron kertoo, että laittoi puhelimen kuvan ottamisen jälkeen piiloon ja kolme tuntia myöhemmin lähetti kuvan toimistolleen julkaistavaksi.

– Kuvaa ei ole muokattu Photoshopilla – vaalensin sitä vain vähän, koska se oli aika tumma ja lähetin sen eteenpäin, Barron sanoo.

"Emme yksinkertaisesti tiedä"

Kuva on herättänyt paljon kiinnostusta Haunted Happeningsin Facebook-sivuilla, ja jotkut väittävät jopa näkevänsä kuvassa muitakin kasvoja.

Kierroksen aikana tapahtui Barronin mukaan paljon paranormaaleja asioita.

Haunted Happeningsin perustaja Hazel Ford kertoi Daily Mailile olleensa shokissa kuvaan ilmestyneestä aavemaisesta hahmosta. Hän ei kuitenkaan osaa suoralta kädeltä sanoa, mikä hahmo on kyseessä.

– En ole valmis sanomaan, onko se paranormaalia vai ei – emme yksinkertaisesti tiedä.

***

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.