Mainos

Näkökulma: Valioliigan suurseurat flirttailevat jo suomalaistähdelle – kannattaako lypsävä Pukki panna lihoiksi?

7:54
MTV Uutiset Livessä keskustelua Teemu Pukista.

Teemu Pukin hurja vire Norwichissa on nostattanut antennit pystyyn jo Valioliigan ja muun maailman huippuseuroissa. MTV Urheilun Marko Leppänen spekuloi ajatuksella, että Norwich kuittasi massiiviset siirtosummat myymällä Teemu Pukin. 

Pukki on niin kovassa vireessä, että hän onnistuisi viemään perille jopa Suomen Postissa lähetetyn paketin. Pukki puski yksikätisesti nurmen pintaan Valioliigan jättiläisen Manchester Cityn

Manchester Cityn manageri Pep Guardiola heitti jo flirttailevia kommentteja ennen Norwich-ottelua. Kehut jatkuivat ottelun jälkeen. Oliko se jo ennakoivaa kosiskelua tulevaisuuden tarjouksien varalle? 

Kun Guardiola ​​​​​​​kuiskutteli Norwichin Daniel Farken korvaan ottelun jälkeen, piti herutella ajatuksella, että viestintä olisi koskenut Teemu Pukkia. 

Mitä jos Guardiola sanoikin, että myykää meille Pukki, niin hukutte rahaan. 

Tuskin sanoi, mutta Teemu Pukin ylivoimaisuus on tullut pisteeseen, joka panee miettimään mahdollisia unelmatarjouksia maailman huippuseuroihin. 

Tarjouksia alkaa sadella varmasti, mutta on eri asia, milloin niihin kannattaa tarttua. Valioliigan pikkuseura Norwich kuittaisi Pukista jättipotin, varsinkin kun ottaa huomioon, että seura sai suomalaisen ilmaisella siirrolla. 

Lupaavista esityksistä huolimatta Norwichin ensisijainen tavoite on säilyä Valioliigassa. Tuskin seura on valmis uhraamaan sen tavoitteen toteutumista panemalla lihoiksi hyvin lypsävän Pukin. 

Kaikkiaan kuusi maalia ja kaksi maalisyöttöä nakuttanut Pukki on ollut mukana 89 prosentissa Norwichin kauden maaleista. Määritelmä "tärkeä pelaaja" olisi latteuden multihuipentuma. 

Pukki teki kesällä kolmen vuoden jatkosopimuksen Norwichin kanssa. Hän haluaa varmasti itsekin eteenpäin urallaan, mutta ihan vielä ei ole sen aika. 

Pukki vaikuttaa ihmiseltä, jonka arvomaailmassa raha ei pääse edes pistesijoille. Hänelle on tärkeää, että perhe viihtyy hyvin Norwichissa. 

Pukin pysyminen toistaiseksi Norwichissa antaisi edes hetkellisen illuusion siitä, ettei bisneshöttöisessä ammattilaismaailmassa ihan kaikki ole myynnissä. 


Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja