Teemu Pukki loisti isona tähtenä jättiseura Manchester Cityä vastaan – ”En olisi voinut uskoa tätä”

Teemu Pukki oli joukkueensa iso tähti, kun Norwich järjesteli lauantain Valioliiga-kierroksella jättiyllätyksen. Pukki iski jälleen maalin, kun Norwich oli parempi lukemin 3-2.

Maalin lisäksi suomalaishyökkääjä alusti komeasti Todd Cantwellin 2-0-maalin.

– Tämä oli aivan mahtava voitto meille. Jotain, mitä todella tarvitsimme. Olemme pelanneet hyvin, mutta emme ole saaneet niin paljoa pisteitä mitä olisimme halunneet. Se, että voittaa Cityn, yhden maailman parhaimman seuran, antaa meille ison itseluottamuspotkun seuraaviin peleihin, Pukki iloitsi pelin jälkeen Viasatin lähetyksessä.

Pukki on ollut yksi Valioliiga-kauden sensaatiotarinoista. Nousijaseura Norwichin riveissä hän on laukonut viiteen otteluun peräti kuusi maalia. Tähän päälle hän on syöttänyt kaksi osumaa.

29-vuotias Pukki onnistui maalinteossa jo Liverpoolia vastaan. Mutta nyt, Cityn suoranainen alistaminen, oli yksi Pukin uran suurimmista taidonnäytteistä.

– Silloin kun pelasin pari vuotta sitten Tanskassa, niin en olisi voinut uskoa tätä. Menisin Valioliigaan ja tekisin maaleja tämän tason joukkueita vastaan. Tämä oli iso unelma ja olen iloinen siitä, että miten asiat ovat menneet, Pukki hymyili leveästi.

– Toivottavasti pystyn jatkamaan tätä samaa tulevissa peleissä, Pukki lisäsi.

Suomalaishyökkääjä on tällä hetkellä koko sarjan maalipörssin kolmantena. Edellä ovat Cityn Sergio Aguero ja Chelsean Tammy Abraham. Molemmilla on koossa seitsemän osumaa.

Lue myös:

    Uusimmat