Teemu Pukki teki suuren vaikutuksen Pep Guardiolaan, varsinkin yksi ominaisuus kerää ylistystä – "Hän on uskomaton"

Manchester Cityn mestarivalmentaja Pep Guardiola antoi rehdisti tunnustusta Norwichin tähtihyökkääjä Teemu Pukille, joka oli monessa mukana lauantain jättiyllätyksessä, kun Norwich kaatoi Cityn 3-2.

Pukki tarjosi upean syötön Todd Cantwellin 2-0-osumaan, minkä lisäksi suomalaishyökkääjä latoi jo kauden kuudennen osumansa City-puolustaja Nicolas Otamendin karmaisevan virheen päätteeksi.

Maalipörssin kärkisijoilla keikkuva Pukki on ollut mukana kahdeksassa Norwichin tämän kauden yhdeksästä osumasta. Ensimmäistä kauttaan Valioliigassa pelaava suomalainen on välittömästi jättänyt jälkensä Valioliiga-kentille, eikä englantilaiset suurseuratkaan ole vielä löytäneet keinoja Pukin pysäyttämiseen.

Manchester Cityn kahteen perättäiseen mestaruuteen luotsannut Pep Guardiola antoi Pukille ansaitsemansa kehut ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Hän on uskomaton tekemään liikkeitä linjan taakse. Täydellisesti oikealla hetkellä, oikealla rytmillä. Hän on uskomaton viimeistelijä, Guardiola kehuu lehdistötilaisuudessa.

Lue myös:

    Uusimmat