Näitä kuvia katsoessa saatat irvistää tuskasta – auringossa itsensä polttaneet jakoivat mokansa: "Olisinpa laittanut aurinkovoidetta eilen"

Nauti auringosta turvallisesti 8:48
Näin nautit auringosta turvallisesti.

Twitter-käyttäjät innostuivat varoittelemaan muita auringon vaaroista. Nämä kuvat nähtyäsi et luultavasti unohda enää levittää aurinkovoidetta.

Aurinko helli Isoa-Britanniaa viime viikonloppuna, mutta ihan kaikki eivät muistaneet levittää iholleen aurinkovoidetta. Auringossa palaneet britit julkaisivat Twitterissä varoittavia kuvia aurinkovoiteen unohduksen seurauksista. 

Brightonissa asuva Lewis Reed, 27, kävi rannalla äitinsä kanssa pikinikin merkeissä, eikä käyttänyt lainkaan aurinkorasvaa, kertoo The Sun. Mies kertoo, ettei pidä aurinkovoiteen tahmaisesta koostumuksesta, mutta ei myöskään voinut kuvitella palavansa niin pahasti.

Lewis ja hänen äitinsä olivat rannalla vain puolisentoista tuntia, eikä Lewis tuntenut ihollaan mitään palamisen merkkejä vielä silloin. Myöhemmin hänen jalkansa ilmoittivat palamisestaan muuttumalla kirkkaanpunaisiksi. Iho meni rakkuloille ja alkoi kuoriutua.

Lewis jakoi tuskansa Twitterissä kuvien kera saatesanoin: "Kun minulta kysytään, miksi haluan istua varjossa, näytän nämä kuvat."

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aurinkovoidetta ei tulisi lisätä humalassa

Lewisin kivuliaan näköiset kuvat keräsivät Twitterissä yli 30 000 tykkäystä ja sympatiakommentteja muilta saman kokeneilta. 

Esimerkiksi skotlantilainen Tom Melvin vastasi twiittiketjuun omalla kuvallaan. Tom kertoo vanhan kuvansa olevan osoitus siitä, mikä on lopputulos, kun aurinkorasvaa levittää humalassa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aurinkovoiteesta huolimatta...

Twitter-käyttäjä Ciara julkaisi hänkin kuvansa Twitterissä ja kyseli seuraajiltaan: "Menettekö koskaan ulos aurinkoon aurinkovoidetta laitettuanne kahdeksi tunniksi ja tämä tapahtuu? Vai olenko se vain minä?"

Kuvassa manchesterilaisen Ciaran dekoltee, olkapäät ja käsivarret ovat helakanpunaiset aurinkovoiteen käytöstä huolimatta. Naisen kärsimys onkin hyvä muistutus siitä, että aurinkovoidetta pitäisi levittää runsaasti ja lisätä tasaisin väliajoin.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Kengätkään eivät menneet jalkaan

Walesilaisen Chadin kuva on tuskallista katsottavaa. Miehen jalat paloivat niin pahasti, että ne olivat pian aivan rakkuloilla.

– Olisinpa laittanut aurinkovoidetta eilen, en saa edes työsaappaitani jalkaani, Chad totesi toisessa twiitissään.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Aurinkovoidetta ei ollut tarpeeksi tässäkään tapauksessa

Myös tämän Twitter-käyttäjän kirkkaanpunaiset reidet saavat irvistämään tuskasta. Käyttäjä kertoo kaiken lisäksi käyttäneensä suojakertoimen 30 sisältänyttä aurinkovoidetta, mikä sai toisen kommentoijan kyselemään, oliko hän ollut kirjaimellisesti auringossa kokeakseen tuollaisen lopputuloksen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tällaisia ovat ihosyövän oireet 2:14
Auringossa palaminen voi altistaa ihosyövälle. Videolla kerrotaan, millaisia ovat ihosyövän oireet. 

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde. The Sun

Lue myös:

    Uusimmat