Näitä esineitä voit käyttää kekseliäämmin kuin olisit uskonut

Löytyykö laatikon kätköistä liuta vanhoja nappeja? Oletko heittämässä vanhaa suihkuverhoa roskiin? Lue ensin, mitä muuta voit tehdä arkipäiväisillä esineillä!

Ylimääräiset napit

Jos huomaat aina kadottavasi toisen korviksista tai sen takaosan, laita korvikset napin rei'istä läpi ja kiinnitä takaosillaan. Näin ne pysyvät paremmin tallessa korulaatikossasi.

Kumihanskat

Saat koirankarvat sohvasta irti nopeasti, kun kostutat kumihanskat kevyesti ja sivelet niillä sohvakangasta. Karvat kerääntyvät helposti hanskoihin!

Kirkas kynsilakka

Vältä napin irtoaminen paidasta lakkaamalla napin keskustan langat kirkkaalla kynsilakalla. Kun lakka on kuivunut, langat pysyvät tiukasti kiinni eivätkä ala purkautua.

Hammasharjateline

Meikkisiveltimet pysyvät siisteinä, kun laitat ne pystyyn hammasharjatelineeseen.

Suihkuverho

Viikkaa vanha suihkuverho auton takakonttiin talteen. Kun kuskaat mahdollisesti sotkuja aiheuttavia kasveja, piknik-koreja tai rantatarvikkeita, voit levittää suihkuverhon niiden alle. Autosi pysyy näin siistinä!

Lusikka

Kun olet silpunnut valkosipulia, neutralisoi haisevat kädet hieromalla sormia ruostumattomasta teräksestä valmistettuun lusikkaan valuvan veden alla.

LUE MYÖS:

Tarralappu

Ennen kuin heität muistilappusi roskiin, pyyhi sen tarrapuolella tietokoneen näppäimistöä. Siihen tarrautuvat kätevästi ruoanmuruset ja muut näppäimistölle kuulumattomat pienet roskat.

Kynsiviila

Tämä joka naisen meikkipussista löytyvä esine sopii muuhunkin kuin kynsien viilaukseen. Sillä voit hellävaroen hangata pois tahrat mokkaisista kengistä ja laukuista.

Suihkumyssy

Jos kätköistäsi löytyy paljon vanhoja suihkumyssyjä, suojaa niillä lenkkarit, kun pakkaat niitä tai muita kenkiä matkalle mukaan. Näin muut vaatteesi pysyvät siisteinä.

Kaipaatko lisää niksejä? Näin valmistat itse kastelujärjestelmän basilikalle:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat