Näitä asioita et ehkä tiennyt miehestäsi

Naisten elämässä on paljon kaikkea, joista miehet eivät tiedä eivätkä ymmärtäisikään mitään. On kuitenkin joitain asioita, joita miehetkin pitävät omana tietonaan.

Tiesimmekin jo, että , mutta myös naiset ovat tietämättömiä joistain miesten tarkoin varjelluista salaisuuksista.

Hän ei puhu sinusta kavereilleen – existään kyllä

Tämä ei kuitenkaan ole niin paha asia kuin, miltä se kuulostaa. Naiset juoruavat paljon enemmän nykyisestä kumppanistaan toisilleen kuin miehet. Mies ei halua kertoa liikoja tyttöystävästään, koska hän ei halua ystäviensä kuvittelevan tätä alasti. Joskus miehen kuitenkin täytyy päästä retostelemaan jollain, joten hän heittää keskustelun sekaan seksitarinoita existään.

Paras ystäväsi on hänen mielestään seksikäs

Paras ystäväsi, vihamiehesi, kämppiksesi ja siskosi – he kaikki saattavat olla miehesi mielestä upeita. Se ei tarkoita, että hän yrittäisi iskeä heitä, mutta jos lähipiiristäsi löytyy hyvännäköisiä naisia – tai vähemmän hyvännäköisiä – voit olla varma, että hän on kuvitellut heidät kaikki alasti.

Hän käyttää salaa kauneustuotteitasi

Hän saattaa vain tarvita shampoota ja sinun yrteiltä tuoksuva luomushampoosi sattuu olemaan näkösällä. Hän voi kuitenkin myös tuputella silmänympärysvoidetta tummille silmänalusilleen, jos tuntee olonsa väsyneeksi tai krapulaiseksi.

On paljon "miesten juttuja", joita hän ei osaa tehdä

Oletko oikeastaan koskaan nähnyt hänen vaihtavan rengasta? Tai lyövän naulaa kakkosneloseen? Se voi johtua siitä, ettei hänellä yksinkertaisesti ole mitään käryä siitä, miten nämä asiat tehdään. Valitettavasti miesten jutuiksi luokiteltavien hommien ohjeita ei jaeta penisten mukana, joten miehesi joutuu vain pelkäämään päivää, jolloin hän jää kiinni osaamattomuudestaan.

Hän on epävarma painostaan/pituudestaan/lihaksistaan

Hän saattaa taputella mahaansa ja vitsailla vatsalihaksistaan ja esittää hyvinkin itsevarmaa, mutta kaikilla miehillä on joku fyysinen osa-alue, josta he ovat epävarmoja. Olipa se sitten lihasten vähyys tai peniksen pituus.

Hän pitää romanttisista elokuvista

Rakkautta vain, Bridget Jones... Mies ei ehkä myönnä sitä, mutta on olemassa romanttisia komedioita, joista hän pitää, vaikka hän valittaakin joutuvansa katsomaan niitä pakotettuna.

Hän masturboi jopa enemmän kuin luulet

Vaikka harrastaisitte kuinka paljon seksiä hyvänsä, hän pitää silti huolen itsestään säännöllisesti. Se ei liity sinuun, miehet vain tekevät niin.


Lähde: cosmopolitan.com

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja