Naisten mies Jens Lapidus: Ihailen sitkeitä ja viehättäviä naisia!

Naisten mies -sarjassa tavataan hurmaavia miehiä ja kuullaan suoraan miesten suusta, mikä tekee naisista niin ainutlaatuisia! Tällä kertaa Helmen lukijoille mietteitään naisista kertoo ruotsalainen rikoskirjailija Jens Lapidus.

Vastikään Stockholm Noir -trilogiansa kolmannen osan, Luksuselämää-romaanin julkaissut Jens Lapidus kertoi omia näkemyksiään naisista ja naiseudesta.

Karismaattinen juristi ja rikoskirjailija ei pidä itseään romanttisena. Mies paljasti kuitenkin ihailevansa hurjasti vaimoaan ja moni pitäisi hänen yllätyksellisyyttään hyvinkin romanttisena.

Mikä tekee naisista ihania?

– Vaimoni on todella sitkeä ja hän on erittäin viehättävä. Siksi sanoisin, että ihailen naisia, jotka ovat sitkeitä ja viehättäviä.

Ketä naista ihailet?

– Vaimoani. Siksi, että hän on aivan loistava äiti, asettaa itselleen tarkat tavoitteet ja pyrkii saavuttamaan ne välittämättä siitä, kuinka hankalaa se on. Hän on todella motivoitunut tekemään juuri niin kuin hän itse haluaa.

Mikä on kaikkein kauneinta, mitä naiselle voi sanoa?

– Sinä olet kaunis juuri sellaisena, kuin mitä olet.

Mitä et naisissa ymmärrä?

– En ymmärrä joskus joissain naisissa sitä, että puhutaan valtavasti tunteista. Tunteista täytyy kyllä puhua, mutta raja kulkee kuitenkin jossain!

Jos saisit olla nainen yhden päivän ajan, mitä tekisit?

– Menisin joko oikeuteen saadakseni selville, että kohtelisiko tuomari minua eri tavalla siksi, että olen nainen – tai vaihtoehtoisesti menisin kylpylään yleiseen suihkuun, naisten puolelle!

Mikä on kaikkein romanttisin tekosi?

– Minä en ole kovin romanttinen, mutta kerran kun vaimollani oli syntymäpäivä, lähdimme matkalle ja hän ei tiennyt asiasta mitään. Se oli yllätys. Hän ei tiennyt lainkaan, mitä tuleman piti. Minä varasin mukavan hotellin Amsterdamista ja lomailimme siellä.

Mikä on paras iskurepliikkisi?

– Siitä on jo monta vuotta. Tapasin vaimoni oikeustieteellisessä ja mitäkö silloin hänelle sanoin? Taisin tuolloin kysyä häneltä, että voinko antaa sinulle kyydin polkupyörälläni tai jotain sellaista.

Millainen on mielestäsi mainio naistennaurattaja?

– Sellainen, joka kutittaa naista jalkapohjista.

Mitä terveisiä lähetät Helmen ihanille naislukijoille?

– Lukekaa! Suosittelen Dennis Lehanen tuotantoa, hän on mahtava.


MTV3/Helmi

Teksti: Heli Kuitunen

Kuvat: Heli Kuitunen, Sandy Haggart

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja