Naisten ja miesten farkuista paljastui merkittävä ero – oletko huomannut?

Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että naisten ja miesten farkkujen taskuissa on huomattava kokoero?

Yllä olevalla videolla vinkkejä laadukkaiden farkkujen tunnistamiseksi.

The Pudding -sivuston selvitys paljastaa, että naisten farkuissa taskut ovat keskimäärin 48 prosenttia pienempiä ja 6,5 prosenttia kapeampia kuin taskut miesten farkuissa.

Selvitystä varten journalistit Jan Diehm ja Amber Thomas analysoivat 80 samankokoista farkkua 20 suurelta muotibrändiltä. Mukana olivat farkut muun muassa brändeiltä, kuten Calvin Klein, H&M, Levi's, Wrangler ja Ralph Lauren.

Selvisi, että naisten farkkujen taskut olivat paljon pienempiä ja käytännössä siis olemassa puhtaasti esteettisistä syistä.  Suurimpaan osaan taskuista ei nimittäin mahtunut edes puhelin – tai edes naisen käsi!

IPhone ei mahtunut suurimpaan osaa naisten farkuista – käsi mahtui vain pieneen osaan

Diehm ja Thomas testasivat, kuinka hyvin klassiset taskuihin laitettavat esineet, kuten avaimet, puhelin ja lompakko, niihin mahtuivat. Kaksikko huomasi, että naisten farkkujen etutaskuista vain 40 prosenttia oli tarpeeksi isoja mahduttamaan iPhone X:n. Vain viidennekseen mahtui Samsung Galaxy.

Sitä vastoin kaikkien miesten farkkujen etutaskuihin iPhone X mahtui helposti. 95 prosenttia miesten etutaskuista oli tarpeeksi tilavia mahduttamaan sisäänsä Samsung Galaxyn.

Alle puolet naisten farkkujen etutaskuista oli tarpeeksi suuria, jotta taskukokoiseksi luokiteltu lompakko mahtui niihin. Ja yllättävää kyllä, naisten farkkujen taskuista vain 10 prosenttia oli tarpeeksi suuria, jotta keskivertokokoa oleva naisen käsi mahtui sinne. Miesten farkkuihin käsi mahtui ongelmitta.

Takataskuissa erot eivät olleet yhtä suuria.

Monista tyttöjen vaatteista puuttuvat taskut kokonaan, huomasi eräs äiti. Lue lisää: Äidin huomio sai kannatusta muiltakin vanhemmilta – oletko itse havainnut tämän epäkohdan tyttöjen vaatteissa?

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja