Nämä ovat suosituimmat seksiasennot maailmalla – mikä on oma suosikkisi?

Mitä asentoja muualla maailmassa suositaan petipuuhien aikana?

The Sun -sivuston seksi- ja asiantuntijakolumnisti Pam Spurr listasi kuusi suosittua seksiasentoa maailmalta.

Mikä näistä on sinun suosikkisi?

"Laukkaava hevonen"

Puolassa suositussa asennossa tapahtuu seuraavaa: mies istuu tuolilla ja vetää takapuoltaan hieman eteenpäin. Nainen istuu hajareisin sylissä. Tämä on erinomainen asento miehelle, joka nauttii rintavasta näkymästä. 

Asento sopii myös vaihtelunhaluisille, sillä nainen voi asettua miehen syliin myös väärinpäin.

"Amatsoni"

Brasilialaiset pitävät puolestaan tästä asennosta, joka vaatii erityisesti naiselta paljon jalkavoimaa.

Mies makaa sänkyllä ja nostaa polvet lähelle rintaansa. Nainen kyykistyy päälle. Jos nainen on vahva, asennossa on helppo kontrolloida nopeutta ja puhtia.

"Elefantti"

Tämä asento on australialaisten mieleen. Nainen makaa vatsallaan tyynyt lantion alla. Näin hän on aavistuksen koholla ja yhdyntä helpottuu miehen työntyessä häneen takaapäin.

Jos nainen tarvitsee stimulaatiota klitorikselle, mies voi sujauttaa käden lantion alta tai nainen voi tehdä sen itse.

"Lotus"

Espanjalaiset innostuvat tästä asennosta, joka on paljon laukkaavan hevosen kaltainen. Tässä asennossa mies kuitenkin istuu sängyllä ja nainen tulee päälle. Laukkaavasta hevosesta poiketen tässä asennossa nainen voi miehen sylissä istuessaan kääriä jalkansa miehen vyötärön ympärille ja tarttua tiukasti selästä kiinni.. 

"Easy Over"

Japanilaiset rakastavat tätä asentoa, jossa vaaditaan notkeutta. Nainen makaa selällään ja nostaa jalkansa taaksepäin tai olkapäidensä yli. – mies auttaa tässä. Mies polvistuu naisen jalkojen väliin yhdyntää varten. Mies on ohjaksissa, koska naisen täytyy pysyä paikallaan.

"Lähetyssaarnaaja"

Yhdysvalloissa suositaan perinteistä lähetyssaarnaajaa, jossa nainen makaa selällään ja mies on päällä. Lue täältä, kuinka voit piristää tätä klassikkoasentoa: 9 tapaa tehdä lähetyssaarnaajasta entistä kuumempi asento

Lähde: The Sun

***

Lue myös:

    Uusimmat