Naispari sai tietää yhtä aikaa olevansa raskaana – laskettu aikakin täysin sama

1:48

Scary Mommy -sivusto kertoo liikuttavan tarinan naisparista, joka tuli raskaaksi samaan aikaan, ja joiden tyttärillä on vieläpä päivälleen sama laskettu aika.

Yllä olevalla videolla kerrotaan, miten raskaana olevalle naiselle tarjoiltiin siivousainetta McDonald'sissa.

Anna ja Renee McInarnay ovat olleet yhdessä yli 17 vuotta, mikä on sinänsä jo liikuttavaa. Vieläkin ihanammaksi heidän suhteensa tekee se, että hiljattain kumpikin sai tietää olevansa raskaana. Eikä siinä vielä kaikki, sillä heillä on täysin sama laskettu aika.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Matkamme äitiyteen alkoi marraskuussa. Adoptiolait ovat haastavia samaa sukupuolta oleville pareille Missisippissä, joten tulimme siihen tulokseen, että hedelmällisyyshoidot olisivat parempi vaihtoehto, naiset kertovat Scary Mommy -sivustolle.

17- ja 18-vuotiaasta lähtien yhdessä olleet naiset kertoivat, että he olivat kokeneet yhdessä ikimuistoisia muistoja, mutta eivät vielä äitiyttä. Niinpä he alkoivat tutkailla, mitä eri hedelmällisyyshoitomahdollisuuksia oli tarjolla.

Pariskunta päätyi valitsemaan New Orleansissa sijaitsevan Audubon Fertility Center -hedelmöitysklinikan. Testien jälkeen pariskunnalle kerrottiin, että kumpikin voisi osallistua hedelmöityshoitoihin.

Eivät uskoneet tuplaraskauteen

He tiesivät, että Reneen olisi vaikeampi tulla raskaaksi, sillä hän kärsii munasarjojen monirakkulaoireyhtymästä. Niinpä he päättivät selvittää, montako elinkelpoista munasolua he molemmat tuottivat.

Anna ja Renee tiesivät, että olisi hyvin epätodennäköistä, että molemmat hedelmöittyisivät ainakaan ensimmäisellä kerralla. He eivät uskoneet, että se olisi mahdollista, vaikka heitä ei olisi haitannut, vaikka olisivatkin molemmat hedelmöittyneet samaan aikaan.

Pariskunta päätti ottaa ensin yhden lahjoituksen. He ajattelivat, että mikäli kaksi ensimmäistä eivät hedelmöittyisi, he voisivat palata raskausklinikalle tulevaisuudessa, jos halusivat lisää lapsia. Pariskunta sai tietää, että Annalla oli kolme munasolua valmiina, Reneellä yksi.

Tulossa kaksi tyttövauvaa

Pariskunnan toiveet kävivät toteen. Klinikalta soitettiin ja kerrottiin, että kumpikin odotti vauvaa. 

Kymmenen viikkoa myöhemmin he saivat tietää, että molemmat odottivat tyttöä. He olivat samalta lahjoittajalta ja hedelmöittyneet vartin aikaerolla, joten laskettu aikakin oli sama. Annan ja Reneen mielestä he ovat kuin kaksoset, vaikka tietävät heidän olevan sisarpuolet.

Synnyttävät samalla viikolla

Opettajina toimivat naiset olivat valmistautuneet henkisesti siihen, että ympärillä olevat ihmiset vastustaisivat heidän päätöstään, mutta tähän mennessä he ovat saaneet osakseen vain tukea.

– Renee ja minä käsittelimme tämän tuplaraskauden samalla ilolla, joka toi meidät yhteen teini-iässä, Anna kertoo.

– Synnytämme myöhemmin tällä viikolla, eroa on 36 tuntia. Niin voimme molemmat olla kumpikin läsnä toisillemme ja tyttärillemme.

Pariskunta tiedostaa olevansa erittäin onnekas. He tietävät monia perheitä, jotka käyvät hedelmöityshoidoissa vuositolkulla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja