Naiset tappelivat Janne Tulkin vanhainkotikeikalla

Iskelmälaulaja kiertää vanhainkodeissa viihdyttämässä muistisairaita asukkaita.

Länsi-Savo-lehti kertoi tiistaina, että hoviakodeissa esiintyvän muusikko Janne Tulkin eräällä keikalla kaksi iäkästä rouvaa olivat alkaneet tapella. Tulkki kertoo tapahtuneesta MTV3.fille.

– Muutoin näillä keikoilla on aina ollut seesteistä ja rauhallista, mutta yhdessä paikassa sitten kahdella rouvalla oli jotain skismaa välillään. Ei se mitään verissäpäin tappelua ollut, sellaista riitaa ja tönimistä, Tulkki selittää.

Hän alkoi kiertää Attendon hoivakoteja bändinsä jäsenen Mika Rämän kanssa helmikuussa ja yhteensä esiintymisiä on yli 70. Keikoilla esitetään Tapio Rautavaaran lauluja sekä Tulkin omia isoimpia hittejä.

– Selvästi yli puolen välin ollaan, mutta kiertue jatkuu syksyyn asti. Palaute on ollut pelkästään positiivista, varsinkin kun kaikki kappaleet ovat sellaisia, että asukkaat osaavat ne ulkoa,. Yhdessä ollaan itketty ja naurettu näillä keikoilla, Tulkki kuvailee.

– Lisäksi hoitohenkilökunnalta on tullut kiitosta. Muistisairailla voi olla niin, että vaikka he eivät puhuisi mitään, niin tutun laulun kuuleminen voi nostaa vireystilaa huomattavasti, hän jatkaa.

Työt pitävät Tulkin kiireisenä koko kesän ajan.

– Hoivakotikeikkojen kanssa siitä saattaa tulla sellainen 20 keikkaa kuussa, joten kyllä tässä saa juosta. Juuri nyt tosin olen laiskottelemassa, lastensa kanssa puistosta tavoitettu Tulkki kertoo.

(MTV3 – KATI PUKKI)

Lue myös:

    Uusimmat