Naiset, tällaiset deittailusäännöt pätevät nykyään!

Jopa herttuatar Catherinen kerrotaan noudattavan jokaisen naisen deittioppaan, The Rulesin, sääntöjä. Feministien kauhusäännöt kehottavat esittämään hyvin vaikeasti tavoiteltavaa.

Vuonna 1995 julkaistu, Ellen Fein ja Sherrie Schneiderin kirjoittama deittiraamattu The Rules nousi aikoinaan bestseller-listalle. Naisille deittisääntöjä sisältäneen kirjan lähtökohtana oli, että vaikeasti tavoiteltavaa esittävät naiset saavat miehensä, kun taas liian innokkaat naiset eivät. Kirja käännettiin 27 eri kielelle.

Kirjan julkaisemisen jälkeen deittimaailma on kuitenkin muuttunut. Nykyään kommunikoidaan tekstaten sekä Facebookin, Twitterin ja Skypen välityksellä. Myös online-treffailu on muuttanut treffimaailmaa. Mitkä sitten ovat digitaalisen ajan Säännöt? Samoilta kirjoittajilta ilmestynyt The Rules II -kirja paljastaa päivitetyt ohjeet deittailun maailmaan.

Älä koskaan viestittele miehelle ensimmäisenä

The Rules -kirjassa naisia kehotettiin olemaan puhumatta miehelle ensimmäisenä, sillä se sotii treffailun luonnollista järjestystä vastaan – miehenhän täytyy tehdä aloite! Samaa sääntöä tulisi noudattaa myös esimerkiksi tekstailussa ja Facebookin käytössä. Älä siis koskaan pyydä miestä ulos tekstiviestillä tai Facebookin välityksellä. Naisen ei tulisi tehdä mitään suhteen saattamiseksi alkuun.

Mikä sitten olisi pahinta, mitä voisi tapahtua, jos nainen tekisi aloitteen? Että mies kieltäytyisi kutsusta? Ei. Pahinta olisi, jos mies suostuisi ja veisi naisen treffeille antaen naisen näin uskoa, että suhde on mahdollinen. Lopulta mies lopettaisi suhteen löydettyään naisen, josta hän todella pitää – luultavasti jonkun, joka noudatti Sääntöjä.

Odota ainakin neljä tuntia ennen vastaamista...

...Jos siis olet teini-iässä tai parikymppinen ja kasvoit tekstailun ja Facebookin keskellä. Mitä vanhempi olet, sitä pidempään sinun tulisi odottaa. 30-vuotiaan pitäisi odottaa 12 tuntia ennen vastaamista ja yli nelikymppisen vuorokauden verran. Viikonloppuihin tämä sääntö ei päde. Sääntöjä noudattava nainen on kiireinen ja tavoittamattomissa viikonloppuisin.

Kun vastaat, älä koskaan tuplatekstaa eli laita kahta viestiä putkeen ennen kuin hän ehtii vastata viesteistä ensimmäiseen. Vastaa myös aina vähemmillä sanoilla, kuin mitä hän on käyttänyt. Esimerkiksi jos hän kysyy "Haluaisitko lähteä ulos joskus?", voit vastata, että "Toki, kuulostaa hyvältä". Älä vastaa pitkillä selityksillä siitä, milloin sinulle sopisi ja minne voisitte mennä. Kuulostat epätoivoiselta.

Älä vastaa puolenyön jälkeen

Sääntöihin kuuluu se, että miehet opetetaan kunnioittamaan naisia. Se tarkoittaa rajojen asettamista. Sinun ei pitäisi vastata puheluihin tai tekstiviesteihin keskiyön jälkeen, koska olet kiireinen tai tarvitset kauneusunesi tai mitäpä se oikeastaan hänelle kuuluu? Jos mies soittaa puolenyön jälkeen, hän haluaa seksiä, ei treffejä ja hän on voinut lähettää saman tekstiviestin kymmenelle eri tytölle.

Pidä sähköpostit lyhyinä

Pidä mailit kevyinä. Tekstiviestit pysyvät lyhyempinä väkisinkin, mutta sähköpostien lähettely voi olla vaarallista. Joillain naisilla on tapana jutella sähköpostitse ummet ja lammet, mutta Sääntöjä noudattava tyttö ei tee niin. Pitkät sähköpostit saavat miehen kyllästymään. Tekstiviesti-, puhelu- ja Skype-keskustelut saisivat maksimissaan kestää 15 minuuttia ja naisen tulisi aina olla se, joka lopettaa keskustelun.

Facebook-säännöt

Älä koskaan lähetä kaveripyyntöä miehelle, josta olet kiinnostunut. Näin vain kertoisit miehelle olevasi kiinnostunut eikä sinussa olisi enää haastetta. Jos hän pyytää sinua kaverikseen Facebookissa, odota 24–48 tuntia ennen pyynnön hyväksymistä. Älä koskaan kirjoita hänen seinälleen äläkä koskaan paina 'tykkää' hänen statuksilleen.

Yksi suurimmista virheistä on päivittää Facebook-statusta jatkuvasti. Ei ole mitään syytä kertoa maailmalle – potentiaaliselle poikaystävällesi mukaanlukien – päivän rutiineistasi.

Huomioi myös parisuhdestatuksesi. Jos olet sinkku, poista suhdevaihtoehto sivuiltasi kokonaan. Se ei kuulu kenellekään. Jos tapailet jotakuta, älä vaihda Facebookiin statukseksi 'parisuhteessa' tai laita profiilikuvaksi teitä kahta yhdessä ennen kuin hän tekee saman.

Selviä hylkäämisestä

Sosiaalinen media mahdollistaa hylkäämisen koko maailman nähden. Exä voi kuuluttaa erosta Facebookista koko ystäväpiirille tai twiitata olevansa vihdoin sinkku. Älä kuitenkaan koskaan kirjoita vihaisia tekstiviestejä, sähköposteja tai twiittejä kostoksi. Paras vaihtoehto on lopettaa kaikki yhteydenpito ja lähteä ulos uuden tyypin kanssa. Vaikka samana tai seuraavana päivänä erosta, ei kuukauden päästä. Sydänsurut itse asiassa auttavat, koska kun ruikutat vielä henkisesti exäsi perään, et kiinnitä samalla tavalla huomiota uuteen treffikumppaniisi kuin normaalisti. Oletkin siis haaste, vaikket edes yritä!


Noudatatko sinä Sääntöjä? Kommentoi!


LUE MYÖS:


AVA

Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja